Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
V 19. 6. 2025 na 13:44, vormen napsal:

Jak často necháváte doplnit klimatizaci? Mám sice manuální, ale po 3 letech přestala chladit. Opraveno v záruce, ale teď po dalších 2 letech skoro nechladí, takže zase bude chtít doplnit. Na předchozím autě jsem 7 let na klimu nesáhl a chladila pořád stejně.

Jednou za dva roky doplnění (preventivně), jednou ročně desinfekce + výměna kabinovýho filtru. Mám dvouzónovku...

Editováno: , autor: hardhouse.trip
Vloženo

Vloni jsem měl pocit, že chladí míň, tak jsem to teď dával kontrolovat. Chladivo OK, ale říkali, že mi promazali kompresor. Jede teď skvěle.

Vloženo

Ještě poznatek z Německé dálnice teď z víkendu. Venkovní teplota 35 st. C. Souvislá jízda v rychlosti cca 160 - 180 km/h - teplota vody se nemění, teplota oleje max 108 st. C. Pak na odpočívadle jsem chvíli motor nevypínal, dokud to nekleslo pod 100. Bylo to cca 5 minut.

Vloženo (editace)

Těsnost asi dobrá nebude, když tolik chybělo. Ale prej se běžně dělá, že se nenaplní klima celá a mechoš z toho co našetří potom plní do své kapsy. Dva roky zpět mně to dělali v autorizáku a doklad nemám žádnej, kolik doplnili. Teď mám papír z plničky. 

IMG_0669.jpeg

Editováno: , autor: vormen
Vloženo

A pred 2 rokmi ti chýbalo tiež veľa? ja keď som dával dopĺňať, tak úplne minimálne mi dopĺňali. Z toho usudzujem, že tam budeš mať i netesnosť.

Vloženo

Nechcem to zakriknut. Po prvom dni jazdy, cca 200km sa drzi teplota oleja nizsie. Rano okresky do 100c, predtym 107-108. Dialnica poobede so zastavkou v pol ceste cca 110. Od 106-113. Predtym 119-123. V pondelok dam celu dialnicu bez zastavky tak uvidime ako sa bude spravat vtedy. Ak sa to bude drzat, tak za mna je to uz prijatelne, aj ked tu tdi pisu chlapi okolo 105-110 dialnica.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...