Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Po 4 rokoch som dal preventivne kontrolovat, doplnat. Chladila aj pred i po rovnako

Akurat vteey zabudli zalozit tie krytky plnenia a doma som ich nasiel pri stieracoch polozene. To si dodnes pamatam

V 19. 6. 2025 na 13:44, vormen napsal:

Jak často necháváte doplnit klimatizaci? Mám sice manuální, ale po 3 letech přestala chladit. Opraveno v záruce, ale teď po dalších 2 letech skoro nechladí, takže zase bude chtít doplnit. Na předchozím autě jsem 7 let na klimu nesáhl a chladila pořád stejně.

Jednou za dva roky doplnění (preventivně), jednou ročně desinfekce + výměna kabinovýho filtru. Mám dvouzónovku...

Upraveno od hardhouse.trip

Vloni jsem měl pocit, že chladí míň, tak jsem to teď dával kontrolovat. Chladivo OK, ale říkali, že mi promazali kompresor. Jede teď skvěle.

Ještě poznatek z Německé dálnice teď z víkendu. Venkovní teplota 35 st. C. Souvislá jízda v rychlosti cca 160 - 180 km/h - teplota vody se nemění, teplota oleje max 108 st. C. Pak na odpočívadle jsem chvíli motor nevypínal, dokud to nekleslo pod 100. Bylo to cca 5 minut.

108 mas úplne v pohode pri takej rýchlosti

Mám doplněno, chybělo cca 300g, tak snad to do konce léta vydrží. 

To ti chýbalo dosť. A tesnosť bola ok? 

Těsnost asi dobrá nebude, když tolik chybělo. Ale prej se běžně dělá, že se nenaplní klima celá a mechoš z toho co našetří potom plní do své kapsy. Dva roky zpět mně to dělali v autorizáku a doklad nemám žádnej, kolik doplnili. Teď mám papír z plničky. 

IMG_0669.jpeg

Upraveno od vormen

A pred 2 rokmi ti chýbalo tiež veľa? ja keď som dával dopĺňať, tak úplne minimálne mi dopĺňali. Z toho usudzujem, že tam budeš mať i netesnosť.

Co s tím dělali před 2 rokama netuším, žádnej doklad nemám. Jenom vím, že hledali netěsnost a nakonec prý měnili jen kroužek. 

Nechcem to zakriknut. Po prvom dni jazdy, cca 200km sa drzi teplota oleja nizsie. Rano okresky do 100c, predtym 107-108. Dialnica poobede so zastavkou v pol ceste cca 110. Od 106-113. Predtym 119-123. V pondelok dam celu dialnicu bez zastavky tak uvidime ako sa bude spravat vtedy. Ak sa to bude drzat, tak za mna je to uz prijatelne, aj ked tu tdi pisu chlapi okolo 105-110 dialnica.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.