Aleš Sluka Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Dobrý den, v parkovacím domě v Praze se mi "podařilo" při vyjíždění a zatáčení doprava lehce narazit zadním pravým kolem na betonovou hranu ve výjezdu. Jel jsem na neutrál, tzn., že opravdu krokem. Pravá zadní pneumatika je lehce odřená, žádná boule na ní není. Jinak se nic nestalo, disk je nepoškozen. Jelikož v říjnu 2021 budu v servisu na zimní prohlídce (vč. zimních pneumatik), měl bych nechat udělat goemetrii zadní nápravy ? Geometrii jsem vždy nechával dělat až na jaře po zimním provozu. Díky Sluka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Podle popisu to nevypadá nějak vážně, že bych kvůli tomu hned jel na geometrii. Za mě tedy ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.