Martin 75 Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 (editace) Změna zvuku motoru 74kw ATD. Po výměně pneumatik na plechové zimní se mi změnil zvuk motoru. Teď má takový hrubší zvuk, zní to jakoby uvolněný filtrbox nebo ta plastová hadice co z něj vede. Octavia 1 1.9tdi 4x4 Nikde jsem nic nenašel akorát tady: https://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=6599&highlight= Editováno: 27. Září 2021, autor: Martin 75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 75 Vloženo 28. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2021 Tak problém bude asi opravdu ve filtrboxu. Ten zvuk se ozíva z něj. Sundal jsem dekl a filtr byl propadlej dovnitř ale hlavně hrozně špinavej. A to je tam necelej rok, zhruba 10 tisíc km. Dnes je svátek takže mám smůlu. Zítra ho musím koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.