miruna Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Mám Octavii kombi r.v.2011 motor 2.0 TDI 103 kW commonrail najeto 240000 km a poslední týden jsem vypozoroval že se mi spouští z ničeho nic sahara a zvýší se otáčky motoru na cca 1000. Regenerace filtru DPF přitom neběží. Spouští se to ať je motor studený nebo teplý. Pak to třeba na chvilku přestane a spustí se to znovu. Teplota vody je na 90 stupních nevaří to. Nevíte co by to mohlo být. Když vypnu motor když ta sahara běží a znovu nastartuju tak je chvilku klid a zase se to spustí. Dnes se mi spustila i regenerace DPF kterou jsem dokončil a přesto se mi sahara i poté zase spustila. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna Vloženo 30. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Nikdo neporadí co by to mohlo být 😥 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mari.M Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Já to mám to samé,taky nevím co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.