Přejít na obsah

Sahara a Eko mód


Dragoboos

Doporučené příspěvky

Zdravím. Cestu z práce mám dost z kopce tak využívám funkce plachtění v eko módu (vyhodí to kvalt) ale dnes z práce to ani jednou kvalt nevyhodilo a když jsem dojel domu (trasa 15km po městě takže rychlostí 60-70km/h) tak sahara jela na plný pecky ještě 5 minut. Venku bylo 13°C. Přes léto bylo teplo a sahara nic ale teď toto. Máte tušení proč nešla funkce plachtění a proč po banální cestě běžela sahara po vypnutí motoru jako blázen ? Díky za názory. 
Škoda Superb 2020 2.0 TDI 140kW automat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdary. Mám ještě jeden dotaz. Je normální aby se ta regenerace pouštěla tak často ? 10.10 byla poslední a dneska 29.10 se pustila znovu a to jsem měl mezitím ještě auto týden v servisu. Přijde mi to nějaké divné. Od poslední regenerace jsem toho moc nenajel ještě když bylo auto v servisu. Momentálně má auto najeto 85 tisíc rok 2020. Díky 🙏

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak to bolo 100 km čisto po meste, tak kľudne môže byť, že to regeneruje. Okrem toho auto bolo v servise a je možné, že tam stálo nejaký čas s naštartovaným motorom. Ale nerieš to, jednoducho poriadne auto prevetraj, nechaj to poriadne vypáliť a hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...