han2501 Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Dobrý den už rok mám problém se zatýkáním přes střešní okno čištění knálku výměna těsnění až se zjistilo po sundání stropnice že je prasklý rám přesně nad A slupky kde jsou takové výstupky které praskly už asi na montážní lince ve škoda auto řešilo se lepením epoxidovým lepidlem nepomohlo už nevím co s tím dál mám dělat ve škodě mi vyčíslily výměnu panoramy na 70 tisíc prý jenom ty plastové rámy stojí 40 tisíc nevím co si o tom mám myslet když příplatek za toto okno byl 20 tisíc auto bych si rád nechal je skvěle vybavené s nízkým nájezdem a nebýt té střechy naprosto v pořádku prosím o pomoc už sem za to dal 10 tisíc a uplně zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saw2000 Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Zdravím mám ten samí problém . Už se vám to nějak podařilo vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
han2501 Vloženo 4. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Prasklý rám oprava 45 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finist Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Ahoj, zdá se mi, že mám stejný problém u O3 (2015) panorama střecha, problém ze zatékáním do interiéru přes stropnici-pod plastový kryt A sloupku a po gumě ve dveřích až na podlahu. Auto bylo celkem 4x v servise, aby vyměnili gumové odtokové hadice v A sloupcích, přetěsnily upevnění hagusů a nakonec vyměnily komplet těsnící gumy panoramatické střechy. Chvíli jsem problém se zatékáním neregistroval, ale po půl roce jsem zatékání znova zpozoroval. Nyní jsem znovu objednán do servisu, je to divné, jestli i já bych měl prasklý rám na A sloupcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
han2501 Vloženo 2. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 tak to bohužel bude asi ten rám jestě se stává že vypadnou odtokové hadičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Ahojte. Mam ten isty problem. OIII sedan r.v. 2014. Prasknuty ram okolo panoramatickeho okna. V skodovke mi povedali ze to nevedia opravit a ani na to nemaju cloveka, ktory by sa do toho pustil...za novu panoramu pytali cca 1400€. Na koniec kamarat ktory lepi celne skla, dal dole stropnicu a nejako to zalepil. Vydrzalo to rok a avarium mam na podlahe zas. Nikdy viac panoramu... pozhanal som si panoramu z druheho auta, ale nenasiel som cloveka ktory by sa do toho pustil a vymenil to. niekto komu sa to podarilo vyriesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolmonky Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 V 6. 1. 2022 na 13:48, finist napsal: Ahoj, zdá se mi, že mám stejný problém u O3 (2015) panorama střecha, problém ze zatékáním do interiéru přes stropnici-pod plastový kryt A sloupku a po gumě ve dveřích až na podlahu. Auto bylo celkem 4x v servise, aby vyměnili gumové odtokové hadice v A sloupcích, přetěsnily upevnění hagusů a nakonec vyměnily komplet těsnící gumy panoramatické střechy. Chvíli jsem problém se zatékáním neregistroval, ale po půl roce jsem zatékání znova zpozoroval. Nyní jsem znovu objednán do servisu, je to divné, jestli i já bych měl prasklý rám na A sloupcích. Prosím vás ako ste nakoniec dopadli? Ja mam presne to iste zatekanie ako ste mal vy a keď odstrojili pristrojovku tak zistili ze voda tečie z rámu panorámy ale viac mi povedať nevedia ci je rám problém alebo tesnenie ale panorámu by radi vymenili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolmonky Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 V 6. 1. 2022 na 13:48, finist napsal: Ahoj, zdá se mi, že mám stejný problém u O3 (2015) panorama střecha, problém ze zatékáním do interiéru přes stropnici-pod plastový kryt A sloupku a po gumě ve dveřích až na podlahu. Auto bylo celkem 4x v servise, aby vyměnili gumové odtokové hadice v A sloupcích, přetěsnily upevnění hagusů a nakonec vyměnily komplet těsnící gumy panoramatické střechy. Chvíli jsem problém se zatékáním neregistroval, ale po půl roce jsem zatékání znova zpozoroval. Nyní jsem znovu objednán do servisu, je to divné, jestli i já bych měl prasklý rám na A sloupcích. Pardon nie pristrojovku ale stropnicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Tady máte řešení https://forum.skodahome.cz/topic/138789-zat%C3%A9k%C3%A1n%C3%AD-do-interi%C3%A9ru/page/3/#comments Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolmonky Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidJustian Vloženo 16. Září Sdílet Vloženo 16. Září Dobrý den, chtěl bych se zkusit poradit, O 3 2015 RS - panorama. Jak teďka začalo hodně pršet, tak u řidiče na podlaze a za ním napršelo spousta vody přes noc, když auto stálo před domem. Mám podezření na panoramu, nikdy jsem žádnou údržbu nedělal. Sloupek a stropnice je suchá a nikde žádné fleky od vlhkosti. Voda je opravdu jen na podle u spolujezdce a za ním - kam pravděpodobně přetéká. Vodu jsem odčerpal a dal auto pod plachu přes střechu a je to mnohem lepší. Dle fotek tady na foru jsem se díval a odtok ze střechy je veden ve sloupku u rodiče a tam je na podleze sucho. Nějaká rada, kde začít a kudy případně vedou odtoky ze střechy? Děkuji Vám a přeji hezký den David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidJustian Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října Zase se po dešti ukázala voda a místě spolujezdce, viz fotka. Nějaká řada? Teče to asi za palubku a steka po podlaze. Možná spoj odtoku z panoramy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidJustian Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října V 3. 2. 2022 na 0:06, han2501 napsal: tak to bohužel bude asi ten rám jestě se stává že vypadnou odtokové hadičky Ahoj. Kde přesně ta palubkou je napojení odtoku z panoramy u spolujezdce? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.