colonel Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Zdravim vsetkych,chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s opravou zadneho vyhrievaneho skla.nefunguje mi uz 6 vlakien a ked je namraza alebo mam zahmlene okno je fakt problem nieco v spetnom zrkadle vidiet.udajne na to existuje nejake lepidlo,viete o tom nieco?a este jedna vec:ako spolahlivo najst miesto kde je to prerusene?nechcem menit cele sklo,mate nejake riesenie?dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Nazdar snad by tu mohla pomoct vodiva pasta nieco ako vazelina da sa kupit v obchodoch pre radioamaterov niekde kde predavaju eletkronicke suciatky... stoji to cca 110sk ale musis zistit kde mas prerusene vlakno a to nejlepsie ohmetrom..... drz sa caf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colonel Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Nazdar snad by tu mohla pomoct vodiva pasta nieco ako vazelina da sa kupit v obchodoch pre radioamaterov niekde kde predavaju eletkronicke suciatky... stoji to cca 110skale musis zistit kde mas prerusene vlakno a to nejlepsie ohmetrom..... drz sa caf Meral som to dig.multimetrom no nejak mi to neslo.nevies presnejsie poradit ako sa to meria-nie som elektrotechnik.dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 já věděl, že už jsem to kdysi četl Snad ti to pomůže. Mě nejdou dvě lajny a zatím na to kašlu, ještě mám boční zrcátka. Ale tam mi to vyhřívání chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colonel Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 já věděl, že už jsem to kdysi četlSnad ti to pomůže. Mě nejdou dvě lajny a zatím na to kašlu, ještě mám boční zrcátka. Ale tam mi to vyhřívání chybí Nazdar pokial mi nesli 2-3 kaslal som na to,no teraz mi nejdu uz 4+2 v kuse a uz ma to zacalo znervoznovat,tak si na to posvietim.dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Naviažem na tému podobným problémom:Nejde elektrika na ohrev zedného skla.Poistka č.13 OK,relé funkčné,po zapnutí vipínača svieti i kontrolka ohrevu zadného skla.Kostra na kontakte-sklo funkčná .Nejde len + pól. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jdi od vyhřívání zpátky, konektor v 5. dveřích, gumová přechodka - překleslé kabely, další konektor je myslím někde u L zadní lapmy. Hledej . Hodně šteští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ďakujem za správne usmernenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Caute. Chcel som opravit vyhrievanie okna podla navodu na Skoda Panda, ktoreho link je vyssie, avsak mame autofolie a ta je nalepena na okne, teda nemam moznos priamo sa k tomu dostat. Da sa to aj v tomto pripade neako opravit bez toho ze by som poskodil foliu, pretoze by to bolo asi vydiet? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobbit Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jedina sance je asi skalpel/ziletka a hezky opatrne tu folii riznout. Rozhodne ale nesmi bejt okno promrzle/studene - to je folie krehka, takze hups do tepla. Pak opravit, vzit fen a zkusit tu folii dotahnout. Vetsinou se jedna o milimetr, ktery pak vubec neni videt a pokud je kvalitni folii, nesmrskne se. Rozhodne to bude mensi poskozeni, nez kdyz se budes snazit tu folii sloupnout. Casem to ale nejspis vyleze, zalezi na kvalite folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Skontaktoval som sa s autorom clanku na skoda panda a ten ma uistil, ze ked je tam folia, neda sa to opravit pretoze strhnem tie vyhrievacie pasiky. Takze musim bez toho vydrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.