Zetoxus Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 Zdarec, nějaký měsíc se mi začala sjíždět nerovnoměrně pravá přední pneumatika, když měřím na vnější straně jsou tam cca 4mm, když vnitřní je tam cca 3,5mm. Jel jsem po dost nerovné cestě, skákalo to s náma až to pěkné nebylo :D Tak jsem se chtěl zeptat jestli může být hnutá geometrie nebo třeba volný čep? Je možné že by byl po 30tis.km špatný čep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 Co skákalo? Zajeď na geo a vše bude jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 9. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 před 8 hodinami, ben06 napsal: Co skákalo? Zajeď na geo a vše bude jasné. "Skákalo" myšleno tak, že byla cesta plná výmolů a nešlo se jim vyhnout, ani nevím k čemu takovou cestu přirovnat A na geo se chystám, uvidíme kde bude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 (editace) Ak je geo ok, môže byť problém v pneu... Aké máš pneu? V O3 sa riešilo čosi podobné a trpeli tým Pirelli P7 a nejaké Dunlopy, ak si dobre spomínam... https://forum.skodahome.cz/topic/153784-nerovnoměrně-sjeté-pneu-jen-vnitřní-hrany-na-všech-kolech/ Editováno: 9. Říjen 2021, autor: stafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 9. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Pneu mám Dunlop SP Sport Maxx z prvovýroby, jsou vyrobeny někdy v roce 2017. Pokud by to byla konstrukční vada gum, tak by se ale sjížděly všechny ne? Nebo aspoň na jedné nápravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 9. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 No zajedu na geo a budu vědět víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Jednoznacne geometrie.. Staci vetsi vymol a hne se to. Na Dublop SportMaxx jsem najel pres 100tis nez jsem je odrovnal prave hnutou geo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 9. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Před hodinou, epo napsal: Jednoznacne geometrie.. Staci vetsi vymol a hne se to. Na Dublop SportMaxx jsem najel pres 100tis nez jsem je odrovnal prave hnutou geo... Už jsem se na geo objednal, jsem zvědavý o kolik se to hnulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 @Zetoxus necituj příspěvky přímo nad sebou 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 9. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Ok sorry 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zetoxus Vloženo 15. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Tak se opět hlásím po geošce. Podle měření problehla v pořádku a všechny hodnoty jsou v rozmezí. Konečný verdikt "vyhovuje". Technik mi říkal, že dofukoval kola, že jsem měl rozdílné tlaky v pneumatikách.. je pravda že to jsem si nějak extra nehlidal. A říkal že taky může být vadné ta guma, že může mít měkčí směs než ty zbylé 3. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.