PatoGTD Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Ahojte. Mám možno bizarnú otázku, ale zostali mi zo superb 3 elektrické vyhrievané sedačky. Chcem ich namontovať do iného auta (peugeot). Je možné nejako napriamo napojiť vyhrievanie sedadla? Myslím tak, že dotiahnem elektriku a zapojím to na nejaký vypínač ako bývajú na tých vyhrievaniach z aftermarketu. Niečo ako je na fotke. Mechanicky mi idú namontovať úplne v pohode, len by som chcel zapojiť aj výhrev. Ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Samozřejmě že zapojit by to slo ale nebude fungovat regulace teploty. Musel by si to hlídat sam. Treba to nechat puštěné 5 min a pak vypnout aby se dratky na vyhrev v sedacce neprepalili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.