titanius Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Ahojte. Uvažujem nad kúpou zadného difúzera na môj S3 Sportline,2018,hatchback Avšak,ten čo sa mi viac páči je určený na Facelift verziu... Bude mi pasovať difúzor z verzie na facelift na môj,ktorý je predfacelift? Podľa fotiek by teoreticky mal pasovať... Na foto je difúzor,ktorý chcem kúpiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 19. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 A tu je foto môjho auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Sportline verze pokud vím tak by měla byt automaticky difuzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 20. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Ja myslím takýto difúzor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Jo takhle vím že někdo to měl přímo na original difuzoru před Fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Difuzor by měl byt stejně rozměrový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 Rozměrově stejné, ale nejsem si jistý jestli to funguje s tažným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 24. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 Ťažné mám,občas ho využívam... Takže musím ešte vymyslieť ako ten difúzor najjednoduchšie demontovať-dávať dole... Napadlo mi ho uchytiť na nejaké hmozdinky do plastu,alebo niečo podobné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 Podle obrázku tam toho moc nevykoumáš když máš sklopné tažné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.