kareell Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Zdravím, sháním všude českou knihu Škoda octavia návod k obsluze. Mám auto dovezené z německa rok výroby 2015 combi a mám německou knihu. Nemůžu nikde sehnat českou. Na netu jsou hromady PDF, ale já sháním tu origi českou. Nevíte prosím někdo kde to koupit ? Děkuji Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Stáhneš ho normálně na webu škodovky nebo v aplikaci MySkoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Ale to nejspíš nechce, vždyť píše, že na netu jsou hromady pdf... Zkus se zeptat někde ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareell Vloženo 28. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 Ano, opravdu mám na mysli papírovou knihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.