Rado sz Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Zdravim chcem sa opýtať či niekto vie poradiť mám Superb najazdené 300xxx a začalo mi trhať autom pod záťažou pri otáčkach od 2500 do 3000 pri zaradenom 4 prevodovom stupni pri 5 a 6 už pri menších otáčkach keď presiahne tie otáčky prestane to vibruje celé auto a pri rýchlosti nad 120 dokonca trhá z volantom kolesá sú vyvážené čapy a silenbloky skontrolovane a v poriadku aj geometria je ok ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Vyměň poloosy, podle mě máš poškozené vnitřní nebo vnější homokinetické klouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado sz Vloženo 6. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 V 21. 10. 2021 na 9:52, Pivo napsal: Vyměň poloosy, podle mě máš poškozené vnitřní nebo vnější homokinetické klouby. Dik ale tie to neboly vymenili sa z druhého auta a robí to tiež to isté podozrenie mám na vstreky ale vo uloženie vstrekov auto je v servise tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonbon Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 Aky bol vysledok po servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado sz Vloženo 15. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 před 19 minutami, bonbon napsal: Aky bol vysledok po servise? Výsledok bol dobrý prestalo to skoro úplne ale žiaľ nebolo to všetko čo trebalo ešte vymeniť trebalo aj nove naftové čerpadlo zas nové gumy a disky nové uloženie prednej nápravy a teraz ide krásne hladko volantom ani nepohne ani netrasie pri žiadnej rýchlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.