Ondra4557 Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Zdravím, jelikož mám autoservis naplánován až na 15.11, řeším, co pro to můžu udělat sám. Udělal jsem palivový filtr, přidal aditiva ale po vymazání závady regulačního ventilu (vysoký tlak paliva) to třetí jízdu udělalo zase, nouzák, bliká žhavení. Čili, pouhá výměna by mohla stačit a zvládnu to doma? Popř odkaz na ventil. Jsem sice vyučen automechanik, ale v roce 2005, ale snad bych to podle návodu zvládl. Bez auta je těžko, a čekat 3 týdny je ... Dost. Řešil někdo podobný problém? Sporadická závada, po třetím nastartování už jelo ok, jen svítil motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Zdravím ťa podarilo sa ti tento problém odstrániť, popripade maš viac info o danom probléme momentálne riešim ten istý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.