Dafry Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Dobr den, mám problém u rádia Swing (viz. obr.) při připojení mobilu přes bluetooth s tím, že když mám zapnutou navigaci (waze) a zároveň mi hraje podcast ze spotifi, dochází k tomu, že ve chvíli kdy navigace začne dávat pokyny, objeví se cca po 1 vteřině v levém horním roku logo přeškrknutého zuku a pokyn není přehraný a podcast je pozastaven. Tedy je ticho do doby než navigace "dopovídá" pokyn, který ovšem nejde slyšet. Poté se podcast opět spustí, teda v 80% případů, jinak je dále ticho do doby než na displayi opět zmáčku play. Při stejném scénáři (waze+spotifi) ovšem při zapnuté muzice, dochází pouze ke stlumení hudby a pokyny navigace jsou normálně slyšet. Je nějaká možnost nastavení, aby k tomuto nedocházelo? Děkuji za odpovědi a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.