Přejít na obsah

Nízké otáčky a vibrace po startu

pokornja

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chtěl bych se zeptat zkušenějších na následující věc. Můj 2.0 TDI 125 kW CFGB jel do této chvíle bez jediného problému, vlastním jej zhruba rok a půl a paráda. Nedávno se mi ale po nastartování, kdy mě zastavila hlídka PČR, přihodila zvláštní věc - motor chytl zcela normálně, ale otáčky ihned spadly na velmi nízkou hodnotu a auto se celé rozvibrovalo. Přidal jsem proto plyn, zase jej pustil, a otáčky zase spadly a všechno se začalo třepat. Dost mě to vyděsilo, tak jsem radši hned vyrazil na cestu a všechno bylo zase v pohodě. Nutno dodat, že motor byl tou dobou více méně již zahřátý, ale byla zima, venkovní teplota kolem 3 °C. Od tohoto incidentu utekly asi tři týdny, vše OK, dnes se mi ale stalo něco podobného. Motor přes odpoledne vychladl a večer po nastartování (úplně normálním) opět spadly otáčky a motor se začal celý třepat. Opět jsem přidal plyn, zda se to spraví, ale nic. Po onom nastartování jsem zapnul ofuk na sklo, protože jsem měl čelní dost zamlženo, zároveň jela světla, a asi po dvou vteřinách teprve ty otáčky spadly. Napadá mě otázka, zda to nemůže mít nějakou souvislost s vybitým akumulátorem, ale se starty jsem zatím žádný problém neměl. Kdyby to byl jiný problém, ať to řeším zavčas.

Díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...