Pulauten Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Zdravím, potřeboval bych deaktivovat pípání nezapnutých pásů. Na Oktavii to šlo udělat rozpojením kontaktu pod sedačkou, teď mám Superb III, tak nevím, jak to udělat. Pokud to někdo umí, prosím o nabídku, za službu jsem ochoten zaplatit, pokud bude její posktovatel důvěryhodný. Prosím vynechte obvyklé dotazy, proč to chci udělat, rovněž tak není potřeba přidávat různá chytrá upozornění, jak je to hrozně potřebná funkce. O žádná moudra celkově nestojím, napište mi prosím jen pokud máte tip na někoho, kdo to umí udělat. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Mělo by to jít úplně stejně jako si to měl na octavii. Rozpojit dvoupolovou svorkovnici pod sedackou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulauten Vloženo 9. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Díky moc, prověřím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chatoooo Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Jde to i přes VCDS. Vypínal jsem to švagrovi na O3 2014. Je to tuším v 17-Přístrojová deska -> Přizpůsobení a tam už se to dá najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Lepsie cez kodovanie. Pri adaptaciach to vypina aj zadok, co moze byt neziaduce v pripade deti a podobne, kedy sa deti same odopnu a vodic o tom nemusi vediet. Takto aspon pipne upozornenie a zobrazi na odopnuta sedacka na maxidote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.