Přejít na obsah

Pulauten

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

640 zobrazení profilu

Oznámení Pulauten

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Od jisté doby ČR vylepšil vysílání dopravních varování. Díky tomu na mě auto občas mluví a varuje mě před většinou neexistujícími problémy. Velice rád bych to vypnul, ale zdá se, že žádný jednoduchý způsob neexistuje. Někdo navrhoval vymazat stanici Radiožurnál z rádia, to jsem udělal, ale nepomohlo to. Pořád to na mě mluví. Kdyby někdo věděl, jak to softwarově vypnout nebo zakázat, aby to samo nemluvilo, tak sem s tím. Říkám si, že auto musí nějak znát svoji GPS polohu, aby ta varování mohlo vydávat na správných místech. Třeba by se problému dalo odpomoct tak, že by se tahle vnitřní GPS nějak vypnula. Vestavěnou navigaci nepoužívám, takže GPS auto na nic nepotřebuje. Neví někdo o tom něco? Díky za tipy.
  2. Jo, mám Superb III, ten samej problém. Obávám se, že to nejde vypnout, ačkoli to opravdu je zoufale otravný, dokonce to občas pípne, objevuje se to na displejích atd. Kdyby někdo reálně věděl, co s tím, to by hodně pomohlo. Jsou to relativně dlouhé textové zprávy, jejichž jedinej smysl je upoutat pozornost řidiče a tím ho přivést k nehodě, kdo tuto volovinu vymyslel, to by mě opravdu zajímalo.
  3. Superb III Combi L&K 2.0 TDI 110 kW, r.v. 2016, typ 3T, ozn typu SUP.COM GrtL&K TD110/2.0M6A, varianta ACDFEAX11
  4. Mám Superba III, pokud jsem s klíčem 1,5m od dveří, tak se dají otevřít pouhým zabráním za madlo. Rád bych tuto funkci uměl v Nastavení nějak zapnout a vypnout podle potřeby. Vypnutí by u mě znamenalo, že dveře půjdou otevřít jen stisknutím tlačítka na klíči, nikoli zabráním za madlo. Existuje nějaký způsob, jak toho dosáhnout?
  5. Zdravím, potřeboval bych deaktivovat pípání nezapnutých pásů. Na Oktavii to šlo udělat rozpojením kontaktu pod sedačkou, teď mám Superb III, tak nevím, jak to udělat. Pokud to někdo umí, prosím o nabídku, za službu jsem ochoten zaplatit, pokud bude její posktovatel důvěryhodný. Prosím vynechte obvyklé dotazy, proč to chci udělat, rovněž tak není potřeba přidávat různá chytrá upozornění, jak je to hrozně potřebná funkce. O žádná moudra celkově nestojím, napište mi prosím jen pokud máte tip na někoho, kdo to umí udělat. Děkuji.
  6. Asistent rozjezdu do kopce je jen pro blbce, co se neumi rozjizdet do kopce. V zivote jsem na rozjezd nepotreboval rucni brzdu, to je rovnez tak pro neumetely. Jenom to zdrzuje a otravuje. Pokud nekdo vi, jak to vypnout, dejte mi vedet na pulauten@gmail.com.
×
×
  • Vytvořit nový...