Stanislav Superbík Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Zdravím, posledných pár týždňov mám problém s volantom, ktorý ostane po naštartovaní auta zablokovaný, t.j. s autom môžem ísť dopredu/dozadu, ale nepotočím volantom ani silou... Auto bolo v autorizáku, vymenili kabeláž v ľavých dverách avšak problém pretrváva naďalej. Chyba sa vyskytne cca každé druhé naštartovanie. Jediné čo viem je že mi to začalo robiť cca v rovnakom čase ako mi prestal fungovať Stop-start systém (čo mi až tak nevadí..). Prosím, stretli ste sa s tým už niekto, poprípade viete posunúť niake nápady? (Superb2; DSG; 4x4 125kW) Ďakujem vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Keyless? Tak to je asi na prověření stavu toho mechanismu zámku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Mám pocit,že stím měli problém passaty. Problém sloupku řízení. Výměna celeho sloupku. Docela raketa. Třeba se pletu,ale superb a passat zdílejí stejnou techniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Superbík Vloženo 11. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Po chvíľke sa však volant odblokuje a keď sa jazdi tak už to nespraví. Jediné keď stojí dlhšie počas noci alebo cez prácu. Viem že mám už slabšiu baterku, môže to mať súvis s tým volantom aj s tým že mi prestal ísť stop štart? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.