Peter 1972 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Nefunkčná zadná klimatizácia,fuka len studený vzduch. Ahojte, prosím vie mi niekto poradiť, mám zapnutú klímu v predu nastavených 25 stupňov, všetko je ok,teplucko.Ale vzadu nastavene na HI a stale fúka studený vzduch. Superb 2016 combi.1.8 tsi Ďakujem.....🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlin Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Přidám se, mám stejný problém. Koukal jsem dle příručky: je nutné demontovat středovou konzoli k přístupu na servo klapky (ale kde je přesně není patrné) a nastavit ještě diagnostikou. Tak pokud má někdo zkušenosti, kde je přesně servo a zda je popř. možné se na něj dostat bez nutnosti demontáže tunelu budu rád..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter 1972 Vloženo 19. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Problém opravený, vadný motorček Motorček+práca 190 eur Servisak vravel že musel rozobrať celý stredný tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Uz neviem kde som to cital, ale je to jeden z najbeznejsie vyskutujucich sa problemov v ramci Superbu/Passatu. A vzdy je problem so zadnym vyduchom. Podla servisnej historie viem, ze to odislo aj na VW Passat, co mame v rodine, s tym ze sa to porucalo po cca 2 a pol roku od kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenk-feek Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 (editace) Ahoj. Jde tato chyba(servo ve stredove konz.) nejak vyloucit? Mam presne opacny problem, vzadu a v loketni prihradce je jen horko. Auto jsem koupil s tim ze decka vzadu utrhli ovladani smeru vydechu na zadni radu. Vydech jsem na podzim snadno vysunul, vypadle casti s pomoci fusky a vysavace sesbiral, mrizku opravil. Vsim jsem si tam trciciho plosnaku. Tipuju ze jde o teplotni sondu. Nemohl jsem pri tehle oprave poskodit tu sondu(urcite, mozne je vse). Vedel by me nekdo poradit, jak spravne identifikovat jestli jde o chybu serva ve stredove konzoli a nebo chybu nejakeho cidla? Dik. Editováno: 29. Březen 2024, autor: frenk-feek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.