MaD Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak jsem dneska prošel vagem všechny řj a v řj motoru našel chybu hlavního relé a identifikací sporadická. Mohla ta chyba vzniknout při výměně baterky nebo se mi v autě něco hasí a čeká mě oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak jsem dneska prošel vagem všechny řj a v řj motoru našel chybu hlavního relé a identifikací sporadická. Mohla ta chyba vzniknout při výměně baterky nebo se mi v autě něco hasí a čeká mě oprava? Nejdriv bych tu chybu zkusil vymazat a projet auto jestli se to ukaze znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Na tom už pracuju, jen nevím, kdy se na VAG zase dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 sporadicka je oky - vydim to na odpoj. baterky. Pokud se nebude opakovat - po 50 startech se maze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) panove, pridam otazku. muze autoalarm jablotron zablokovat komfortku (3G) tak, ze se nespoji s VAGem? Editováno: 24. Listopad 2006, autor: mudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 záleží na zapojení ale spíš ne ale jestli to někdo zapojil nějak blbě a komfortka má napětí a nebo zem kde nemá být tak je to možný a jinak komfort funguje OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 záleží na zapojení ale spíš neale jestli to někdo zapojil nějak blbě a komfortka má napětí a nebo zem kde nemá být tak je to možný a jinak komfort funguje OK ? no, vse fungovalo vpohpode, dokud ksem nedal M DOT a radio, vsechny funkce jdou, jen mam problem s origo dalkou, ta nereaguje a ani na klicek se nezrusi safe mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.