LukisRen Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Zdravím vás vybíji se mi baterka. Po zamknuti auta to bere 0.210A a na druhý den mam auto vybíte. Ale když odpojím na obou stranách jednotky ve dveřích řidiče a spolujezdcem a relé osvětlení interiéru tak to klesne na 0.03A co má být. Nechal jsem to i 3 hodky v zamkle poloze Ale furt tam bylo 0.210A . Skusil jsem ty jednotky vimenit ale nepomohlo. Nevíte co by to mohlo dělat? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caster Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Odběr 0,21A je na klidový stav sice dost velký, ale za den (0,21 * 24 = 5,04 Ah) ti nemůže vybít plně nabitou baterku. Po vypnutí auta se v síti většinou objeví pár špiček s odběrem až 2,5A. Klidový odběr je proto nutné měřit až po 20-30 minutách. V prvé řadě doporučuji nechat proměřit baterii zátěžovým testem (např. 20A), jehož výsledkem bude tištěný graf z měření s aktuální kapacitou baterie v %. Pokud je menší než 60% je hotová. Lze reklamovat, pokud je auto nebo baterie ještě v záruce, jinak koupit novou. Příklad odběru proudu po uzamčení auta (bezkontaktní měření Hallovou sondou a digitáln měřič s pamětí): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukisRen Vloženo 27. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Takže skusil jsem vyměnit konfortku,jednotky ve dveřích, centrální jednotku vozu,gateway jednotku,a palubní displej, všechny jednotky seděli s původnima. Ale když jsem vyměnil centrální jednotku vozů s číslem 1K0 937 049 T za jednotku 1K0 937 049 N tak začlo skoro vše fungovat jen relé osvětlení při zamčeni začne neustále cvakat a proud neklesne. Ale po vytažení relé osvětlení klesne proud do 2 minut na 0.00A takže to vtipné všechno a odemknout jde a diagnostika pouze píše relé osvětlení interieru pokud ho dám zpět a smažu chybu tak zmizne ale když zase zamknu tak zase začne cvakat a drží 0.71A a když ho vytahnu ven zase tak to zase klesne na 0.00A tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukisRen Vloženo 27. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Co kódování stejné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukisRen Vloženo 4. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Kodovani jsem jestě nezkoušel jde to i pres vag com ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.