škoda Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Řídící jednotka, odmítá zapsat nové hodnoty proměnlivého servisního intervalu výměny oleje, dovolí akorát uložit pevný interval výměny oleje. Je tam nová přístrojová deska po krádeži. Výměnu provedli v originál Škoda servisu a tam také nastavili proměnlivý servisní interval 30 000. Tak proč to tam teď nejde vložit. Od novoty tam byl vždy proměnlivý servisní interval 30 000 na dva roky. Děkuji za radu. Škoda Octavia II facelift 1.6TDI 77KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Jen takova myslenka. Mas nakodovane cidlo oleje ve vane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škoda Vloženo 21. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 před 15 hodinami, maros napsal: Jen takova myslenka. Mas nakodovane cidlo oleje ve vane ? Tak to mě nenapadlo, možné to je. Nevíš kde ho najdu? Díval jsem se do Visu a nic jsem tam nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.