Pítrs 72 Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 Na přístroj desce mi svítí, že mám otevřený kufr i když je zavřený. K tomu svítí stále i osvětlení kufru a interiéru. Někdy to na týden začne fungovat normálně a pak to zase zlobí. Je to Octavia 3 liftback 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 Zámek v pátých dveřích nebo zlomené dráty v pruchodce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 72 Vloženo 23. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 Zámek jsem testoval zkoušečkou obvodů, má tři kontakty a při zavření a otevření se tam něco spíná a rozpíná, tak bych to typoval na tu kabeláž. Drátky tenký jak vlásek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.