Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tady davam moje. Auto je rv 97, svetla jsou po faceliftu a nemuzu si stezovat. Ale nej bych chtel lampy z novy octavky, kde sviti celej ten oblouk, vypada to mnohem lepe. Ale asi to skonci na nejakejch s chromovym podkladem (design auta musi ladit) :)

Kua, skoda, ze uz tam nemam to logo (toho co to slohnul, bych zmlatil az do krve) - zel tam bude original

post-24-1164749410.jpg

Editováno: , autor: gismo
Host Midas_Tkoz
Vloženo
Tady davam moje. Auto je rv 97, svetla jsou po faceliftu a nemuzu si stezovat. Ale nej bych chtel lampy z novy octavky, kde sviti celej ten oblouk, vypada to mnohem lepe. Ale asi to skonci na nejakejch s chromovym podkladem (design auta musi ladit) :)

Kua, skoda, ze uz tam nemam to logo (toho co to slohnul, bych zmlatil az do krve) - zel tam bude original

mám doma dva ty znaky ;)

Vloženo

mám doma dva ty znaky ;)

original, nebo ty z milotecu (stribrna vlajecka). Ja budu mit gratis primo original sice z O2, ale tma je detail jen v tech nozickach

• o 3 roky později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Měl jsem je a jsou to lampy na nic, protože zežloutnou. Jedině origo škoda bílé nezežloutnou, ale stojí dost peněz. Mimochodem totá cena těch taiwanů taky není dobrá, dají se koupit za 2590.

Vloženo

ale když prej ty bíly od těch Taiwanů zastříkáš jemně do černa speciální barvou na zatmavování světel tak prej nezežloutnou to jsme slyšel od někoho ale nevím nevím zatím jsem je viděl málokrát ale pokaždy byly zežloutly jak prase:):) takže ty bych moc nedoporučoval.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

mám je na autě a můžu vřele nedoporučit .. sice vypadají absolutně nejlíp, ale jedině v originálu

a kde se daji sehnat ty original. a nedaval nekdo zadni svetla s pasata?? pry take pasuji. s takovym tim snehulakem

Vloženo (editace)

teď jsem je dodělat jsou tam 3 vrstvy zatmavovací barvy na světla, vypadaj skvěle ještě jsou pak zalakovany, dejme temu nemusíš kupovat new světla, stačí ti jenom cca 300,- :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: ještě jsou uprostřed nalepeny krepovky.

post-39130-1275563836,6653_thumb.jpg

Editováno: , autor: JakubSkopal
Vloženo

teď jsem je dodělat jsou tam 3 vrstvy zatmavovací barvy na světla, vypadaj skvěle ještě jsou pak zalakovany, dejme temu nemusíš kupovat new světla, stačí ti jenom cca 300,- :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: ještě jsou uprostřed nalepeny krepovky.

nic proti ale to vypada divne . radeji nechat original

Vloženo

Musíš hodit fotku jak to vypadá na autě, páč na něm to vypadá dycky jinak, taky dost záleží jakou to auto má barvu, aby to dokonale buť ladilo nebo kontrovalo, já mám rád kontrast, tak tam mám od JOMu.

Vloženo (editace)

Týýjo zatmavené vypadají fakt dobře. Ještě počkám jak budou vypadat na autě, a kdyžtak se do toho taky pustím. :-)

sakra proc nedelaji nejake led svetla jako na G4

Editováno: , autor: Petmen
Vloženo (editace)

tak tady máte ty světla jak vypadaj na autě jako za dobrou cenu máš celkem pěkny světla aspoň je nemá většina:) a co je na tom nej to že jsou tam 3 vrstvy a perfektně přes to svítí večer aj přes den světlo:)

post-39130-1277238579,572_thumb.jpg

post-39130-1277238651,6436_thumb.jpg

Editováno: , autor: JakubSkopal

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...