VendaRS Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Náhodou k tomu autu se hodí, chrom lišta5. dveří+tyhle světla to není zlý Dik... ale vetsine lidi jako obecne se nelibi... A to me celkem tesi, jak by to vypadalo kdyby se vsem majitelum libily (lampy)? Vypadalo by to ůplně stejně jako s pedálama z RS teď je má snad každej včetně mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Náhodou k tomu autu se hodí, chrom lišta5. dveří+tyhle světla to není zlý Dik... ale vetsine lidi jako obecne se nelibi... A to me celkem tesi, jak by to vypadalo kdyby se vsem majitelum libily (lampy)? Vypadalo by to ůplně stejně jako s pedálama z RS teď je má snad každej včetně mě. Přesně tak pedály RS taky mám. Hlavně moc nedej na to co se komu líbí nelíbí duležitý je aby se líbili tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Náhodou k tomu autu se hodí, chrom lišta5. dveří+tyhle světla to není zlý Dik... ale vetsine lidi jako obecne se nelibi... A to me celkem tesi, jak by to vypadalo kdyby se vsem majitelum libily (lampy)? Vypadalo by to ůplně stejně jako s pedálama z RS teď je má snad každej včetně mě. Přesně tak pedály RS taky mám. Hlavně moc nedej na to co se komu líbí nelíbí duležitý je aby se líbili tobě Přesně, přesně po ostatních mi je h...o a ostatním po mě taky to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Ale jak se tak koukám tak sem nikdo moc světla nedává, můžou bejt i projekty ve foťošopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Kdyz ono jich snad ani vice neni nez se tu objevilo, snad jen ty Hella Milotec - bodove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 To jo také bych uvítál nižší cenu ale bohužel poptávka převyšuje mnohonásobně poptávku... Jsem šťastný že jsem je sehnal... a cena? kolik stoji a kde se daji sehnat..? a ty hroty..vlastni vyroba..?? nechce se ti udelat jeste 4 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 To jo také bych uvítál nižší cenu ale bohužel poptávka převyšuje mnohonásobně poptávku... Jsem šťastný že jsem je sehnal... a cena? kolik stoji a kde se daji sehnat..? a ty hroty..vlastni vyroba..?? nechce se ti udelat jeste 4 ?? Sehnat se dají hodně špatně, já jsem je kupoval na jaře na srazu v milovicích a bylo mi řečeno že jsou poslední a je fakt že na dalších srazech jsem je u něj na tom jejich provizorním stánku alias prodejně neviděl, a že byl snad na všech srazech.Stály mne 6500,- ale prodávají se i za víc. Jinak s těmi špičkami to asi nepůjde, dělal mi je brácha v práci a jen měsíc jsem scháněl materiál.. Pokud někdo bude mít matroš tak mu udělá kdokoliv kdo má soustruh.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 To jo také bych uvítál nižší cenu ale bohužel poptávka převyšuje mnohonásobně poptávku... Jsem šťastný že jsem je sehnal... a cena? kolik stoji a kde se daji sehnat..? a ty hroty..vlastni vyroba..?? nechce se ti udelat jeste 4 ?? Sehnat se dají hodně špatně, já jsem je kupoval na jaře na srazu v milovicích a bylo mi řečeno že jsou poslední a je fakt že na dalších srazech jsem je u něj na tom jejich provizorním stánku alias prodejně neviděl, a že byl snad na všech srazech.Stály mne 6500,- ale prodávají se i za víc. Jinak s těmi špičkami to asi nepůjde, dělal mi je brácha v práci a jen měsíc jsem scháněl materiál.. Pokud někdo bude mít matroš tak mu udělá kdokoliv kdo má soustruh.. aha aha ta dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Tady máš další světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 A tady ty milotec jsou ve dvouch barevných variantách černá a stříbrná a to je asi všechno co je na našem trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 já bych bral ledkový na octávku I combi kdyby náhodou někdo narazil na nějakého dodavatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Tady máš další světla tyto su zajimave..ccenu nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Tady máš další světla TY MAM JÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Tady máš další světla tyto su zajimave..ccenu nevite? jJá je dostal ale prej asi 4500.Teď snad 2500? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Pokud by se tady jednalo o přední a já nevěděl co s penězma tak jdu do "bodovek" ale zadní jsou zatím nejhezčí z faceliftu. Ale je to jen můj názor. Někomu se líbí blondýny a jinému zase černovlásky a tak je to se vším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Pokud by se tady jednalo o přední a já nevěděl co s penězma tak jdu do "bodovek" ale zadní jsou zatím nejhezčí z faceliftu. Ale je to jen můj názor. Někomu se líbí blondýny a jinému zase černovlásky a tak je to se vším... Tyhle jsou pěkný, ale bohužel cena je apsolutně nereálná. Kdyby to byly xenony tak to beru, ale takhle. Podle mě, kdyby jste si koupili ty komponenty Hella se kterých je to složeno a pak upatlali z laminátu tvar tech světel tak vás to vyjde na 1/4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 je škoda, že na předek na Fabku už sezežete pěkný projektorový světla od TYC, ale octávka furt nic, ale třeba jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 je škoda, že na předek na Fabku už sezežete pěkný projektorový světla od TYC, ale octávka furt nic, ale třeba jednou To jo a ještě jsou strašně levný na ty fábie se prodávají za 5tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Tady máš další světla TY MAM JÁ Muzes sem hodit fotku ve vetsim rozliseni nez mas v avataru jak vypadaji na aute??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Tady jsem našel další zadní světla na octavii bohužel maj tak skurvený stránky že nejde pravé tlačítko takže sem dám pouze odkaz http://fun-tuning.cz/index.php?page=catalo...via&typ=〈=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.