Přejít na obsah

uza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení uza

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ahoj romer autosedacku mám a nebyl problem povytahnes zezadu oba pojezdy potom chytnes na obou stranach sedacku v miste uvolnovani pojezdu a doklapnes.ale taky jsem na to hned neprisel:-)
  2. uza

    Xenony blikají

    Možná se mýlím,ale ten problém jsem řešil na OI s origo světly a byl problém ve startéru(ballastu).Přehoď je z jednoho světla do druhého aby jsi viděl zda bude po výměně blikat to druhé světlo.Pokud ano je to tak jak říkám.Samozřejmě může být problém i ve výbojce,která může být už poškozena takže zase jednoduchá cesta prohodit z jednoho do druhého světla výbojku a uvidíš zda se vada projeví.Myslím že to bude jedno nebo druhé.Pokud servis prověřil elektroinstalaci.Ta závada může být sporadická.
  3. Mám prosbu dalo by se zde vypsat přesná objednací čísla jednotek co souvisí s propojením a zobrazováním na columbusu?Pročetl jsem tady všech 60 stránek a pokaždé je to trochu jiné označení.Mohl bych někoho požádat o doplnění prosím přesné? jednotka parkovacích senzorů kuli zobrazení senzorů na lcd jednotka volantu novější aby fungovalo i přepínání skladeb jednotka novější k bluetooth aby komunikoval telefon s columbusem označení tv tuneru (předpokládám bude stejný ze superba II) Kolega hledal i v etce ale někde byly 2 čísla jednotek tak bych chtěl mít jistotu.Děkuji předem
  4. Chtěl bych poděkovat za radu se zapojením changeru.Opravde je to tak přehodit kostru z aux a cd a není slyšet altík v repro.Ovšem u mě to škvrčení (jak gramofon:-) ) dělalo to že na cd changeru nebyla vůbec kostra takže doděláno přehozeno a paráda maká.takže moc díky za radu
  5. No já jsem uvažoval stejně ale ty konektory jsou opravdu stejné jen u rádia vzadu jsou jine .Co se tyka výměny komplet kabeláže tak mi ji nikdo nedokáže zatím sehnat a stualarm ten přechod nema:-( Stříhat jsem to zatím nechtel protože kamoš ze škodovky mi říkal že to bude zrovna jako odporový kabel a mohlo by to hazet chyby.
  6. Tak se mi dostala do ruk krásná anténa ze supa II a hrozně bych ji chtěl dostat na svou octavia II combi je však problém že nejsou stejné koncovky jako u napojení antény u OII.Přemyšleli jsme jak to napojit a napadlo nás jedině ořezat z původní kabeláže v autě konektory a dát nové koncovky ale bojím se toho aby to pak nemělo nějaký nějaké mušky nenapadá vás prosím někoho jak to vyřešit? Případně mám i jednu kdo by měl zájem:-) Nebo pokud někdo máte řešení nabídnu ji jako odměnu .Děkuji předem všem.
  7. Pro FERDA 25 ty čoveče a jak jsem měl popsat to že mi to chrastí:-) dobře příště napíšu že jsem do auta instaloval gramofon a chrastí přenoska to je taky podobné skoro:-)
  8. No teď jsem ještě koukal na to že mám starý sw v navi mam 1004.Nemohlo by to být i tím?Nemáte někdo odkaz na flash 1024? našel jsem tu jen na 1020.A myslíte že to zmáknu doma když ten sw hodím na cd a vložim do navi?Kámoš ze škodovky mě straší že to jde jen \vasilem ale co jsem tady vyčetl tak určitě ne že?:-)
  9. Zdravím vás.Potřeboval bych poradit zda někdo nevíte jak na to.Namontoval jsem RSN 510 (columbus)do octavie II a vše šlape bez problému jen při puštění cd changeru jde zvuk jak kdyby byly cd špinavá ale samozřejmě jsou ok.Není potřebovat něco nakódovat ?Jo a ještě mi na volantu nejde přepínání skladeb ale zesilování jde i telefon.Maxidot zobrazuje taky v poho.
  10. Ahoj kdo máte DSG 103 kw naftičku kolik vám to papá????já jezdím pruměr 8 l a zdá se mě to dost.dálku jezdím mimo dálnici 6,9 jak je tam dálnice 7,5 kolik máte vy???? přijde mi že to dost bumbá.6ti kvalt ale ruční to samé a znamý má pruměr 6,2 a to ji honi:-(
  11. Ahoj tak já musím taky napsat svůj názor na věc.Mám combi 2002 model 03 a měl jsem ten samý problém s 5tými dveřmi.Auto jsem dovezl cca před rokem z D mělo servisku s potvrzeným servisem v D.Reklamace z mé strany proběhla a co no uznali:-) záruka platí 10 let a u předváděček 6 let.Koukal jsem jako blázen protože mi dali nové dveře,nové okno a měl jsem i folie tak i folii a to vše grátis:-) Tak to mě škodovka jednou překvapila|:-))))
  12. uza

    Zasa brzdy!!

    cenovka byla hodně dobrá kámoš mi to sehnal z lehce jetého auta ale nová stojí 15000 to je hrůza.Jinak mám najeto cca 1000km.Zatím bez problémů jen s nepatrnými projevy tak ještě vyreklamuju kotouče ale jinak už fakt nevím co jiného měnit,nebo pokud má někdo jiný zajímavý poznatek tak to určitě nějak pořešíme ale myslím si že u tdi je to prostě výrobní vada aúnavou materiálu se to projevuje.
  13. uza

    Zasa brzdy!!

    komplet celé od volantu až dolů.
  14. uza

    Zasa brzdy!!

    Dovolím si přidat své postřehy.To samé řeším od léta už mám na autě čtvrté kotouče a fakt už mě to štvalo,vyměněné náboje,ložiska,převážení kol několikrát.Mám taky laurina v combíku.Asi budete zírat po čem to zmizelo o víkendu jsem vyměnil tyč řízení a vibrace nejsou odešly a je pokoj.Ještě to potrápím tak 2000km tak Vám povím do 14 dnů,ale vypadá to na vyřešené.Změna po výměně byla opravdu zásadní!!!!!
  15. Problém vyřešen:-) Přesně jak říkal cosby.Něco jsme řešili v palubce tak jsme jednotku vyndali ven a za hodinku se dala zpět no a vše šlape jako víno a okna už taky pracují:-)
×
×
  • Vytvořit nový...