Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda lze přepnout view virtuálního kokpitu i jinak než tlačítkem na volantu? Např. přes diagnostiku.. 

Nechal jsem si vyměnit volant za novější model a na něm přepínání nefunguje což vzhledem k tomu že view neměním oželím, ale potřebuji jen nastavit mé oblíbené view, které jsem používal před výměnou.

Děkuji

Jde to přes infotainment (Amundsen), viz manuál str. 46.

Kokpit.thumb.jpg.6b83065ca1a2dde511c4c63dd4dcada0.jpg

• Autor

Tam se právě dají měnit pouze doplňkové informace zvoleného zobrazení, ale ne přepnout celý styl zobrazení jako např. view úplně bez budíků, jen mapa atd. :-(

Upraveno od OZracing

@OZracing Zvláštní, jelikož Scaly s novým volantem přece také musejí umět přepínat režimy... Možná se ptám blbě a nevím kdo úpravu prováděl, ale není jen špatně zapojený?

musí být převodník k volantu ,právě z duvodu přepínaní view virtuálního kokpitu......

• Autor

Ano o převodníku za 3k vím, ale tím, že přepínání nepoužívám by mi stačilo jedno přepnutí na to view co používám stále.. Tak mne zajímá, zda to lze jednorázově přepnout např. i diagnostikou..?

Mně co si tam navolím, tak to pak vidím ve virtuálním kokpitu. Nemusím volit přes volant. I když přes volant je to pohodlnější.

@jarv Ano, co si navolíš v jednotlivých budících to vidíš, ale třeba na SPORT nebo noční režim přes to virtualcocpit nepřepneš...

@Michal T. U aut co mají nový volant z výroby je ovládání řešeno jinak, šlo by to vyřešit třeba výměnou budíků za novější verzi, ale to ten převodník je už levnější řešení...

• Autor

Takže když to potřebuji přepnout jen jednou, tak jedině s připojením původních tlačítek, přes diagnostiku to tedy nejde?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.