Publikováno Prosinec 30, 20213 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda lze přepnout view virtuálního kokpitu i jinak než tlačítkem na volantu? Např. přes diagnostiku.. Nechal jsem si vyměnit volant za novější model a na něm přepínání nefunguje což vzhledem k tomu že view neměním oželím, ale potřebuji jen nastavit mé oblíbené view, které jsem používal před výměnou. Děkuji
Prosinec 30, 20213 r Autor Tam se právě dají měnit pouze doplňkové informace zvoleného zobrazení, ale ne přepnout celý styl zobrazení jako např. view úplně bez budíků, jen mapa atd. :-( Upraveno Prosinec 30, 20213 r od OZracing
Prosinec 30, 20213 r @OZracing Zvláštní, jelikož Scaly s novým volantem přece také musejí umět přepínat režimy... Možná se ptám blbě a nevím kdo úpravu prováděl, ale není jen špatně zapojený?
Prosinec 30, 20213 r musí být převodník k volantu ,právě z duvodu přepínaní view virtuálního kokpitu......
Prosinec 30, 20213 r Autor Ano o převodníku za 3k vím, ale tím, že přepínání nepoužívám by mi stačilo jedno přepnutí na to view co používám stále.. Tak mne zajímá, zda to lze jednorázově přepnout např. i diagnostikou..?
Prosinec 30, 20213 r Mně co si tam navolím, tak to pak vidím ve virtuálním kokpitu. Nemusím volit přes volant. I když přes volant je to pohodlnější.
Prosinec 30, 20213 r @jarv Ano, co si navolíš v jednotlivých budících to vidíš, ale třeba na SPORT nebo noční režim přes to virtualcocpit nepřepneš... @Michal T. U aut co mají nový volant z výroby je ovládání řešeno jinak, šlo by to vyřešit třeba výměnou budíků za novější verzi, ale to ten převodník je už levnější řešení...
Prosinec 31, 20213 r Autor Takže když to potřebuji přepnout jen jednou, tak jedině s připojením původních tlačítek, přes diagnostiku to tedy nejde?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.