OZracing Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda lze přepnout view virtuálního kokpitu i jinak než tlačítkem na volantu? Např. přes diagnostiku.. Nechal jsem si vyměnit volant za novější model a na něm přepínání nefunguje což vzhledem k tomu že view neměním oželím, ale potřebuji jen nastavit mé oblíbené view, které jsem používal před výměnou. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Jde to přes infotainment (Amundsen), viz manuál str. 46. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 30. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 (editace) Tam se právě dají měnit pouze doplňkové informace zvoleného zobrazení, ale ne přepnout celý styl zobrazení jako např. view úplně bez budíků, jen mapa atd. :-( Editováno: 30. Prosinec 2021, autor: OZracing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 @OZracing Zvláštní, jelikož Scaly s novým volantem přece také musejí umět přepínat režimy... Možná se ptám blbě a nevím kdo úpravu prováděl, ale není jen špatně zapojený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 musí být převodník k volantu ,právě z duvodu přepínaní view virtuálního kokpitu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 30. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Ano o převodníku za 3k vím, ale tím, že přepínání nepoužívám by mi stačilo jedno přepnutí na to view co používám stále.. Tak mne zajímá, zda to lze jednorázově přepnout např. i diagnostikou..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Mně co si tam navolím, tak to pak vidím ve virtuálním kokpitu. Nemusím volit přes volant. I když přes volant je to pohodlnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 @jarv Ano, co si navolíš v jednotlivých budících to vidíš, ale třeba na SPORT nebo noční režim přes to virtualcocpit nepřepneš... @Michal T. U aut co mají nový volant z výroby je ovládání řešeno jinak, šlo by to vyřešit třeba výměnou budíků za novější verzi, ale to ten převodník je už levnější řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 31. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Takže když to potřebuji přepnout jen jednou, tak jedině s připojením původních tlačítek, přes diagnostiku to tedy nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.