Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mam Octavii 2 1.6MPI, a pri volnobehu mi to auto huci, jakoby nejaky ventilator, pak se to vypne, a pak zas zacne a dokola.

Deje se to i kdyz mam vypnute topeni a klimatizaci.

Je to normalni? ... Je to moje prvni auto a koupil jsem ho ted, tak se radsi ptam :)

Viz video

Ja pise Pawouk,toci se ti ventilator chladice. Budes muset nejspis na diag,vycist chyby - nejaky duvod bude.

Ak si teraz kupoval auto, tak pozor, ci ti ho nepredali so skrytou vadou, napr. ze sa motor prehrieva. 

Cim skor na diagnostiku, skontrolovat teplotu chladiacej kvapaliny. Dalej ti to moze robit zle čidlo teploty vody, upchaty radiator, vadny termostat, oxidacia na konektore a pod. 

Samozrejme ak ti auto dlhsie stoji na volnobeh, tak toto je normalne. Teplota stupa, zapne ventilator, schladi motor a vypne sa a ked teplota stupne zasa sa zapina ventilator a tak dokola. 

• Autor

Diky chlapi, na diagnostice mi to naslo jen snimac ABS, ten mi zrovna dneska menili.

Tak snad jak rika @mino22, asi to bude normalni :)

• Autor

Nevim, auto je v servise, zeptam se mechanika co to muze byt a napisu.

Ptam se spis, jestli nekdo kdo ma stejnou motorizaci ma podobny zvuk pri volnobehu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.