ondrej11134 Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Ahoj, mam Octavii 2 1.6MPI, a pri volnobehu mi to auto huci, jakoby nejaky ventilator, pak se to vypne, a pak zas zacne a dokola. Deje se to i kdyz mam vypnute topeni a klimatizaci. Je to normalni? ... Je to moje prvni auto a koupil jsem ho ted, tak se radsi ptam Viz video video-1641056786.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 A otevřel jsi kapotu a podíval se, jestli se točí ventilátor chlazení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Ja pise Pawouk,toci se ti ventilator chladice. Budes muset nejspis na diag,vycist chyby - nejaky duvod bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Ak si teraz kupoval auto, tak pozor, ci ti ho nepredali so skrytou vadou, napr. ze sa motor prehrieva. Cim skor na diagnostiku, skontrolovat teplotu chladiacej kvapaliny. Dalej ti to moze robit zle čidlo teploty vody, upchaty radiator, vadny termostat, oxidacia na konektore a pod. Samozrejme ak ti auto dlhsie stoji na volnobeh, tak toto je normalne. Teplota stupa, zapne ventilator, schladi motor a vypne sa a ked teplota stupne zasa sa zapina ventilator a tak dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej11134 Vloženo 3. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Diky chlapi, na diagnostice mi to naslo jen snimac ABS, ten mi zrovna dneska menili. Tak snad jak rika @mino22, asi to bude normalni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 A co tedy? Hučel běžící ventilátor chlazení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej11134 Vloženo 3. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Nevim, auto je v servise, zeptam se mechanika co to muze byt a napisu. Ptam se spis, jestli nekdo kdo ma stejnou motorizaci ma podobny zvuk pri volnobehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.