Karel P. Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Zdravím, můžete mi někdo poradit jak vyměnit servomotorek klapek vydechu na nohy? Mám S3 . Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP89 Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Zdravím, řešil už tady někdo výměnu servomotorku klapek na nohy u S3? chystám se na to tak jestli je tam nějaká zrada při demontáži? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel P. Vloženo 28. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Mám stejný problém a ještě nikdo neporadil. Jestli se ti to povede,tak mi dej prosím tě vědět. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Co je myšleno klapkou(servomotorkem) na nohy? Klapka rozdělení vzduchu V428? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel P. Vloženo 29. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Nevím přesné číslo, ale ano rozděleni vzduchu na nohy. Nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 (editace) Tak tady je postup z DP. Je to na obr. ta 6. – Demontovat přístrojovou desku – Je-li namontována, demontovat rozhraní oprávnění přístupu a systému startování – Demontovat kolenní airbag – Demontovat ofukovač nožního prostoru vlevo – Vyšroubovat šrouby -šipky- (1 Nm). – Sejmout nastavovač z uložení a odpojit svorkovnici Editováno: 29. leden 2022, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel P. Vloženo 29. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Díky za návod. Moc si mne nepotěšil 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel P. Vloženo 29. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Chápu to tak,že je to na straně spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 (editace) Naopak, na straně řidiče. Editováno: 29. leden 2022, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.