Karol kolo Vloženo 18. leden 2022 Vloženo 18. leden 2022 Zdravím mám škoda kodiq a budú menit čelné sklo. Chcel by som tam dať už vyhrievané. Climatronic som vymenil s tlacitkem na vyhrievanie. Ale aby som to oživil potreboval by som ako mám natiahnuť káble a doplniť climatronic. Vedel by niekto poradiť prípadne poskytnúť schému. Dik Citovat
xx30 Vloženo 10. leden 2024 Vloženo 10. leden 2024 Jak vám funguje v těchto mrazech vyhřívání předního okna ( mám folii ). Když bylo kolem nuly ( - 2 st ) tak námraza se z okna rozpustila po cca 1 - 2 minutách. Teď v těchto mrazech ( - 10 /15 st ) vyhřívání zcela nefunguje a námrazu rozpustí až zapnutý větrák klimatizace po zahřátí. Když zapnu nebo vypnu vyhřívání zadního okna, pod palubovkou lupne relé, pokud zapnu nebo vypnu vyhřívání předního okna nic není slyšet ( relé nelupe ) Volal jsem do servisu a bylo mi řečeno, že vyhřívání folii v takových mrazech nefunguje, že je slabé. Vyhřívání pomocí drátků ( III Octavie ) prý rozmrazuje i v těchto mrazech. Při zapínání předního vyhřívání prý opravdu nic pod palubovkou nelupe ( relé ). Tak nevím, jak to máte vy a jaká je skutečnost. Citovat
wirer Vloženo 10. leden 2024 Vloženo 10. leden 2024 Rele pre vyhrev celneho je v motorovom priestore, preto ho z interieru budes tazko pocut Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.