Jeff Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Ja bych se toho nebal, ten obvod je vetsi o 4 cm, v TP 16" rozmer je napsany, gumy 205/45R16. Ta odchylka bude minimalni. Kdyztak me opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 (editace) Klaco ted nevim, jaks to myslel. Predpokladam, ze kdyz uz ma kola Bylzde nejaky ten patek a ma tam origo srouby a nema s ti m problem, ze to bude ok. Nebo jsi to myslel tak, ze mne poradi v pneuservisu az to pojedu prehazovat a nabidnou mne pripadne ty srouby, ktere budou nejvhodnejsi? Vis ja jsem na bezpecnost velmi zatizeny a nerad bych, aby se mne to nejak pos*alo. myslel jsem to tak, abys prostě až budeš v pneuservise nato nechal mechoše mrknout jaký šrouby tam maj bejt a podle toho tam dát, protože vždycky co sem měl hlíny(neorigo) tak měly kužel jde mi oto abys nenarval šroub s kulovitou hlavou, tam kde má bejt kužel-von tam pujde, ale nebude to dobrý eště mě taky napadlo, že pokud ta firma dodává kola už do fabriky na auta, tak jestli některej druh nemá s kulouvitou (ale měl jsem třeba kdysy ronaly-ty taky dodávaj pro škodu, VW atd., a měli normálně kužel ) Editováno: 25. Listopad 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Tak a ted resim zase dilema v jakem barevne provedeni kola zvolit, jestli stribrne, co ma Bylzde nebo v Black odstinu zobraznem vyse.Ktere by jste mne doporucili vzhledem k barve auta sede grafitove? Kola od téhle firmy má kamarádka na fábii, barva grafit , má 16-ky, provedení black a je to moc pěkný. Takže do nich jdi a ber ty tmavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Á, teď čtu, že už máš objednáno, já jsem to nečetl celé. Tak pak hoď foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Pristi tyden naji alu prijit, priobjednal jsem jeste par kousku sroubu s kuzelovitou hlavou na vyzkouseni. Fotky sem hodim, jakmile kola prijdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 uz sa tesime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Dnes mne prisly alu kola 7x16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Kola jsou to krasna, jeste nikdy jsem nemel litaky, ale zarazila me jedna vec, a to za na dvou kolech ze ctyr jsou mista z vnitrni strany jakoby tam byla vzduchova bublina (je to nevylite al). Je tento jev normalni z hledoska bezpecnosti, nebo jim kola mam vratit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To same kolo, jiny pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 zase to same kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Druhe kolo, tady je to v mensi mire. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Byva toto u litych kol bezne, nebo je to vada? Myslite , ze to ma vliv na konstukci kola a jizdni vlastnosti v oblasti bezpecnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 neřekl bych, že to bude mít na něco vliv, ale vadilo by mi to , takže já bych reklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 každopádně normální to není - vrátit s náhradou poštovného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 no to by se mi teda nelíbilo, to je jak špatně opravovaný po ráně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 připojuji se k většině...normální to rozhodně není...ještě jsem to neviděl...a dost by se mi to nelibilo..reklamovat...na jizdní valstnosti by to vliv mít nemělo..kdyžtak se to jen vyváži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 No tfuj je to pěkný humus...bych jim to omlátil o hlavu...toho si přece musí člověk všimnout když to posílá ne??Myslím si že by to i vliv mohlo mít...až se ti někde rozpadne celé kole že je blbě ulité... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 vrátit !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Zitra jim to posilam zpet a odstupuji od smlovy. Pozaduji vraceni penez. Jen jeden disk je ok, zbyle tri maji tyto problemy, vypada to, ze jsou ty mista dodatecne zatirane. Prodejce ma v obchodnich podminkach, ze zbozi nekontroluje od dodavatele. Skoda, ze jsem to nevedel driv, no ceske neoriginalni disky uz nikdy vice. Editováno: 28. Listopad 2006, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 ak je to funglivka , bleskovo vratit ale suprove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Zitra jim to posilam zpet a odstupuji od smlovy. Pozaduji vraceni penez.Jen jeden disk je ok, zbyle tri maji tyto problemy, vypada to, ze jsou ty mista dodatecne zatirane. Prodejce ma v obchodnich podminkach, ze zbozi nekontroluje od dodavatele. Skoda, ze jsem to nevedel driv, no ceske neoriginalni disky uz nikdy vice. tak zase nemusíš hned odsuzovat výrobce, prostě stát se něco muže, bejt tebou tak zkusim nechat poslat nový a uvidíš dělám taky ve kšeftu(sice s jinym zbožím) ale prostě občas něco dokurvenýho příde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Zitra jim to posilam zpet a odstupuji od smlovy. Pozaduji vraceni penez.Jen jeden disk je ok, zbyle tri maji tyto problemy, vypada to, ze jsou ty mista dodatecne zatirane. Prodejce ma v obchodnich podminkach, ze zbozi nekontroluje od dodavatele. Skoda, ze jsem to nevedel driv, no ceske neoriginalni disky uz nikdy vice. tak zase nemusíš hned odsuzovat výrobce, prostě stát se něco muže, bejt tebou tak zkusim nechat poslat nový a uvidíš dělám taky ve kšeftu(sice s jinym zbožím) ale prostě občas něco dokurvenýho příde.. Klaco, kola jsem jim poslal vsechny a vypovedel smlouvu. Normalne jsem patriot, kupuju ceske vyrobky a prave i kvuli tomu jsem si objednal kola od ceske firmy, ale nezlob se na me, aby 3 kola ze 4 byly smejdy, to neni normalni, jedno nereknu nic, to se muze stat, ale 3 zmetky? Snad ma vyrobce nejakou vystupni kontrolu ne? A kola vyrobeny v roce 2003 (to nevadi), ale sere me to. Prodejce mne k tem kolum dodaval vymezovaci krouzky a srouby, ktere byly v jedne krabici s diskem, takze do toho lezl a videl stav. Nechapu, jak muze mit v obchodnich podminkach uvedeno, ze zbozi bere primo z fabriky a nerozbaluje ho. Tak snad se presvedcim co prodavam ne? Obzvlast, kdyz se jedna o kola. Ted uz budu preferovat osobni jednani v kamennem obchode, alu kola z netu uz pravdepodobne nekoupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 nevim, nechci se jich nějak zastávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 alu kola z netu uz pravdepodobne nekoupim. Toho bych se nebál. Pokud bude cena na netu lepší a půjde o "prověřený" web tak klíďo z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.