kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 alu kola z netu uz pravdepodobne nekoupim. Toho bych se nebál. Pokud bude cena na netu lepší a půjde o "prověřený" web tak klíďo z netu já takle objednával už troje gumy, vždycky vpoho (ikdyž nerad tyhle šopy podporuju, protože mi kazej kšefty, ale neni co řešit protože prostě na cenu netu se kamennej krám nedostane ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Taktez bych vratil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 mám taky internetovej kšeft, nejedná se o autodíly, ale jsou to produkty z usa a italie a jak říkal kláca, prostě se stane že čas od času že je nějakej výrobek šmejd...........hlavní je solidní jednání a pak si myslim že není problem se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 1. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2006 (editace) Kola jsou vracene, penize poslou po nedeli. Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Jeff: drzim palce at druhy nakup je uz v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Penize dnes prisly. Mam domluvene komplet nove kola. Je to samoze jina znacka, jestli vse vyjde, tak je 13.12. mam doma. Pak hodim foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.