Supik125 Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Zdravim ,píšu ohledně problému se superbem 2.0 125kw CBBB r.v 2009, auto jezdí bez problému , spotřeba okolo 5litru , táhne krásně, volnověh drží bez žádného škobrtnutí , teplé starty ok, chladné taky , po 700km od regenerace se auto snažilo zvýšit teplotu před katem na 500°c, ( zvýšené otáčky na 1100/min za tepla) což je teplota připraveného katu , ale bohužel i po jízdě v záťeži se tato teplota nedostala přes 380°c , tudíž se jí Ř.J snažila dohmat tím že začne povstřik aby se kat rozehřál a zapalil saze , ale kat se prostě nezahřeje ani na 500°, tudíž saze nemají jak hořet , tato teplota se nezvedla ani po 100km jízdě v kuse , ( žadné chybové hlašení ve vcds nevyskočilo ), neřešil.bych to ale tím že jednotka stříká povstřik na kat , tak mi rapidně přibývá nafta v oleji , ale zarážéjící je že když spustím vynucenou reg..tak.teplota před katem.se krasně vyšplhá na 500° a hned poté začne vstoupat i teplota ve filtru ( 650°) takže saze shoří krasně, , už jsem vyměnil i samotné dpf z najezdem 100tis., a nakonec i všechny 4 vstřiky origo nové bosch , od te vyměny vstřiku bylo.vše v pořádku regenerace probíhala bez chyb , teploty ve filtru na 650°, a saze vždy spaleny, takto.bez chybně to regenerovalo 3×, poštvrté mi přítelkyně ale řekla že musela najet asi 50 km aby se to vyčistilo , přislo mi to.divné ale usuzoval.jsem.to.špatnému stylu jízdy , ale teď popáté to přišlo na mě, ..zkousel jsem.najed 90 km na 4 rych.stupeň 2000 otacek +, a teplota před katem nevzrůstla nad 400 °, takže sem.vlastně tam.kde sem.byl..prosím o pomoc.., nejde mi do hlavy že po vyměně vstřiků to fungovalo 3× bezproblému a ted znova..a proč to při nucene reg. Vse funguje jak.má..nesetkal se někdo s něčím poobným ? Ďekuji a omlouvam se za slohovku 😄😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saxo98 Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 Přišel si na to čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.