tomO2 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Ahoj, odpadla mi vnitřní páčka pro otevření průchodu mezi zadními sedadly do kufru. Nevypadá ulomená, spíš se z boku něco uvolnilo, zavírací mechanizmus funguje normálně a šoupětem z kufru jde průchod otevřít. Nevíte, prosím, jak se dostat do vnitřností? Je potřeba odtrhnout ten koberec ze zadní strany? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Také se mi "podařilo" urvat páčku na zadní opěrce. Bohužel se mi nepodařilo opěrku rozebrat, neboť nešel odlepit koberec na zadní straně. Tak jsem to vyřešil tak, že jsem páčku nasadil zpátky a upevnil ji páskou s textilními vlákny (TESA) aby nevypadla, ale dala se otvírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bambusko77777 Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 caute.mal aom podobny problem a vyriesil som to demontazou celej opierky von potom sice neprijemne ale vylamanie tej plastovej skrinky s mexhanizmom.nasledne som nalepil ten vyrazeny kusok plasti s nasadenou packou a pruzinou.nasledne vaetko pobrusil aby pri zavreti plastovej casto mebolo vodiet jak to bolomod srpbpvaka okusane… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasBl Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Nevíte prosím někdo, co je to za díl? Nemohu nikde dohledat k objednání. Opravit dle návodu výše asi nezmáknu. Dnes mi to bohužel upadlo taky. Případně auto je ještě v záruce - myslíte, že by to opravili v rámci záruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomO2 Vloženo 6. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 Ahoj, dohledal jsem fakturu ze servisu, měnili mi tam DRZAK 3G5885961A9B9. Já už to měl po záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.