Publikováno Únor 15, 20223 r Ahoj, odpadla mi vnitřní páčka pro otevření průchodu mezi zadními sedadly do kufru. Nevypadá ulomená, spíš se z boku něco uvolnilo, zavírací mechanizmus funguje normálně a šoupětem z kufru jde průchod otevřít. Nevíte, prosím, jak se dostat do vnitřností? Je potřeba odtrhnout ten koberec ze zadní strany? Díky moc
Únor 16, 20223 r Také se mi "podařilo" urvat páčku na zadní opěrce. Bohužel se mi nepodařilo opěrku rozebrat, neboť nešel odlepit koberec na zadní straně. Tak jsem to vyřešil tak, že jsem páčku nasadil zpátky a upevnil ji páskou s textilními vlákny (TESA) aby nevypadla, ale dala se otvírat.
Leden 13, 20232 r caute.mal aom podobny problem a vyriesil som to demontazou celej opierky von potom sice neprijemne ale vylamanie tej plastovej skrinky s mexhanizmom.nasledne som nalepil ten vyrazeny kusok plasti s nasadenou packou a pruzinou.nasledne vaetko pobrusil aby pri zavreti plastovej casto mebolo vodiet jak to bolomod srpbpvaka okusane…
Únor 2, 20232 r Nevíte prosím někdo, co je to za díl? Nemohu nikde dohledat k objednání. Opravit dle návodu výše asi nezmáknu. Dnes mi to bohužel upadlo taky. Případně auto je ještě v záruce - myslíte, že by to opravili v rámci záruky?
Únor 6, 20232 r Autor Ahoj, dohledal jsem fakturu ze servisu, měnili mi tam DRZAK 3G5885961A9B9. Já už to měl po záruce.
Červen 23Čer 23 Zdravím, mám dotaz na demontáž celé opěrky. Potřebuji se dostat dovnitř a zatím se mi podařilo demontovat/odlámat klipy po obvodu a stále to něco drží uvnitř. Zřejmě to je ten otevírací mechanismus. Nevíte někdo, jak to rozdělat? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.