Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, odpadla mi vnitřní páčka pro otevření průchodu mezi zadními sedadly do kufru. Nevypadá ulomená, spíš se z boku něco uvolnilo, zavírací mechanizmus funguje normálně a šoupětem z kufru jde průchod otevřít. Nevíte, prosím, jak se dostat do vnitřností? Je potřeba odtrhnout ten koberec ze  zadní strany? 

Díky moc

Také se mi "podařilo" urvat páčku na zadní opěrce. Bohužel se mi nepodařilo opěrku rozebrat, neboť nešel odlepit koberec na zadní straně. Tak jsem to vyřešil tak, že jsem páčku nasadil zpátky a upevnil ji páskou s textilními vlákny (TESA) aby nevypadla, ale dala se otvírat. 

• 10 měsíců později...

caute.mal aom podobny problem a vyriesil som to demontazou celej opierky von potom sice neprijemne ale vylamanie tej plastovej skrinky s mexhanizmom.nasledne som nalepil ten vyrazeny kusok plasti s nasadenou packou a pruzinou.nasledne vaetko pobrusil aby pri zavreti plastovej casto mebolo vodiet jak to bolomod srpbpvaka okusane…

5E199C2E-0AEC-45FE-A634-1D8EBBA71869.jpeg

9E0526B9-3433-4A4C-8EFC-04C6F66EA55D.jpeg

4C035167-39D6-4B2C-AAB4-325CB10EF853.jpeg

06813A14-5BAF-415E-BF80-A16D749612BE.jpeg

7972CD74-C982-42EE-900A-AAB2C58F96EB.jpeg

• 3 týdny později...

Nevíte prosím někdo, co je to za díl? Nemohu nikde dohledat k objednání. Opravit dle návodu výše asi nezmáknu. Dnes mi to bohužel upadlo taky. Případně auto je ještě v záruce - myslíte, že by to opravili v rámci záruky?

• Autor

Ahoj, dohledal jsem fakturu ze servisu, měnili mi tam DRZAK 3G5885961A9B9. Já už to měl po záruce.

• 2 roky později...

Zdravím, mám dotaz na demontáž celé opěrky. Potřebuji se dostat dovnitř a zatím se mi podařilo demontovat/odlámat klipy po obvodu a stále to něco drží uvnitř. Zřejmě to je ten otevírací mechanismus. Nevíte někdo, jak to rozdělat? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.