VitaP Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Ahoj všem! Prosím o pomoc. Nevím jestli je to nová závada, ale dnes mi měnili rozvody a odpojovali baterku. Teď večer jsem vezl něco většího, sklopil sedačku a zjistil, že mi v kufru svítí světýlko. Nevím, jestli to už bylo nebo ne, ale moc nejezdím a asi by se to projevilo na baterce. Nevíte někdo, kde hledat problém? Kde je nějaké čidlo otevření kufru? Raději se zeptám zkušených, než abych do nečeho lezl jen tak. Předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 spínač je v 5. dveřích na zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Mně to zase svítí jen kousek po otevření kufru, ale jak se páté dveře otevírají dál, tak světlo v kufru zhasne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Mně to zase svítí jen kousek po otevření kufru, ale jak se páté dveře otevírají dál, tak světlo v kufru zhasne ! Možná zlomený drát. Zkus to proměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Opraveno! Kufr se zavíral jen na jedno cvaknutí. Pošteloval jsem oko zámku a je to. Taková blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwv Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Muj kufr se pro zmenu rozina a zhasina podle hrbu na silnici.Pokud zamcu zevnitr vsechny dvere- kontrolka i svetlo v kufru zmizi:--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.