mikeecze Vloženo 26. Únor 2022 Sdílet Vloženo 26. Únor 2022 Ahoj, vyměnil jsem na O3 před FL klasické W5W žárovky v osvětlení nohou za LED, vše funguje akorát LEDky není možné regulovat v infotainmentu, svítí pořád na maximální intenzitu i když nastavím jas na Vypnuto / 0%. Je potřeba mít nějaké speciální LED které umožňují stmívání nebo bude potřeba něco nakodovat? Měnili jste také někdo za LED a funguje vám stmívání? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecy Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Cau. Ja som daval teraz vsetky 4 T10 na nohy modre z ciny. A uplne v poho mi stmievaju. Akurat som musel trochou lepidla z pistole, ju akoze prilepit. Lebo ked som presiel po jame tak nemali kontakt. Jednoducho tie pliesky vo svetle su robene na klasicku halogenovu T10 a nie na plochu ledku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 (editace) ano aj ja mam vymenene za LED, ale komplet celu lampicku a v pohode stmieva.. akurat ze mi v stale vypisuje chybu v RJ.. Editováno: 25. Březen 2022, autor: Tinno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 Samozrejme kodovat,auto rozlisuje LED-klasicka T10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.