matrixmod2 Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 Ahoj mám O2 rv.2005 před FL s rádiem STREAM, které bych chtěl vyměnit za Columbus / RNS 510 s možností připojení parkovací kamery. Myslíte, že je to reálné? Případně co všechno k tomu bude potřeba sehnat? Vím jen, že se může radionavigace lišit hardwarem, led displejem a tím je i jiný výrobce a číslo dílu. Nerad bych koupil něco, co pak v autě nerozjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Ahoj. Tuto variantu NEDOPORUCUJI. Máti víc důvodu Columbus je spojený HW z vozem do kterého byl nemontovan tudíž po instalaci do jiného vozu nemusí fungovat. Montáž a úprava je možná pouze v autorizovaném servisu. Další věc mapy vše se platí a jsou pouze na rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 No, myslím že pri OII nemusíš riešiť práve nejakú špecial kompatibilitu. Treba kúpiť len funkčné rádio s PIN kódom a namontovať ho. Poprípade len kódovaním cez diag. doladiť k danému autu. Čo sa týka konkrétneho auta z roku 2005, bude potrebné ešte vymeniť Gateway za novší typ, aby nedochádzalo k vybíjaniu batérie a doplniť GPS anténu. To sú dnes veci, čo sa dajú zvládnuť doma s prstom v nose. Osobne som za originál riešenie a columbus je to najlepšie, čo ide do octavie 2 dať s ohľadom na kvalitu zvuku a dizajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixmod2 Vloženo 5. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Gateway jednotku už mám vyměněnou právě kvůli vybíjení, protože tam bylo čínské rádio Isudar. Když už jsem našel pěkný kousek, tak ho nechtěli poslat na dobírku, že to musí namontovat oni sami atd... Vlastním originál Vagcom s kabelem hex+V2, takže bych měl být schopný vše nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Tak to pre teba nebude žiaden problém potom. Už len zohnať nejaké pekné rádio. Ja som tiež vyskúšal zopár Číňanov, nakoniec som sa stále vrátil k originálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixmod2 Vloženo 6. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Mám možnost mít Columbuse s SSD diskem 40GB a led displejem, ale bez DAB, vadí to nebo raději vzít s DAB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Otázka znie, aké pokrytie máš vo svojom okolí s DAB a ako často počúvaš rádio. Osobne by som to riešil skôr s doplnením BT jednotky s A2DP profilom a púšťať si potom stream z mobilu cez internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.