Ejkejej008 Vloženo 7. Březen 2022 Vloženo 7. Březen 2022 Ahoj Mohu se zeptat?Mel jsem vymnenu Lambdy a od te doby mne dela auto to ze mne skace nahoru volnobeh mezi razenim vyskoci volnobeh treba na 2,5tisice a pomalinku jde dolu.Nebo vyradim pod kopecek a zase treba 3 tisice otacek 3,4 vteriny a pak zase dolu.Umite poradit co by to mohlo byt??Dekuji za ochotu. Citovat
TOMUS Vloženo 7. Březen 2022 Vloženo 7. Březen 2022 Ahoj @Ejkejej008 Ano muzes, klidne muzes. Podle mne je problem v davkovani vzduchu. Sondu Lambda mas novou a origo nebo nejaky nahradni vyrobu? Citovat
TOMUS Vloženo 7. Březen 2022 Vloženo 7. Březen 2022 @Ejkejej008 diagnostika ti ukazuji nějaké chyby? Citovat
TOMUS Vloženo 7. Březen 2022 Vloženo 7. Březen 2022 Bohati směs bere z tohoto že je vice paliva než vzduchu. Musel bych zkontrolovat vstřikovač a jeho tesneni. Kontrloval bych taky kolik benzinu pusti v porovnani s 1, 2 a 3 vstřikovače. Často je takhle že vstřikovač pusti velké množsti benzinu a přes to je jiný směs Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.