Ejkejej008 Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Ahoj Mohu se zeptat?Mel jsem vymnenu Lambdy a od te doby mne dela auto to ze mne skace nahoru volnobeh mezi razenim vyskoci volnobeh treba na 2,5tisice a pomalinku jde dolu.Nebo vyradim pod kopecek a zase treba 3 tisice otacek 3,4 vteriny a pak zase dolu.Umite poradit co by to mohlo byt??Dekuji za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Ahoj @Ejkejej008 Ano muzes, klidne muzes. Podle mne je problem v davkovani vzduchu. Sondu Lambda mas novou a origo nebo nejaky nahradni vyrobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejkejej008 Vloženo 7. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 @Ejkejej008 diagnostika ti ukazuji nějaké chyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejkejej008 Vloženo 7. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Bohatší směs na 4 válci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Bohati směs bere z tohoto že je vice paliva než vzduchu. Musel bych zkontrolovat vstřikovač a jeho tesneni. Kontrloval bych taky kolik benzinu pusti v porovnani s 1, 2 a 3 vstřikovače. Často je takhle že vstřikovač pusti velké množsti benzinu a přes to je jiný směs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.