roubic Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 (editace) Kdyby si chtěl udělat masáž do židlí které octavia ani neměla tak může https://www.drive2.ru/l/582082831208051197/ podmínka el. židle s pamětí Zkoušel jsem to na superbu a funguje to Editováno: 8. Březen 2022, autor: roubic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Březen 2022 Sdílet Vloženo 12. Březen 2022 To je zajímavý nápad, sice mě vadí, že to vymyslel rusák :-( Ale určitě bych to ocenil. Je to tedy "pouze" o přidání-výměně té zmíněné jednotky, výměně tlačítka pro 3, paměť (stejně nevyužívám) a nakódovaní? Jen mě zajímá, jak to ten motor pro bederní opěrku vydrží, je na toto stavěn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 12. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2022 Me je jedno kdo to vymyslel uprime tenhle clovek za to nemuze ze vlada je blbec jinak co se tyce vymeny je potreba ta jednotka 3q po te ji prizpusobit do auta a nakodovat co se tyka tlacitka tak to se menit nemusi nebo muze bude to jenom logu masage pokud ti to nevadi budes 3 zapinat masage ale fungovat to bude stejne co jsem si snim psat tak mi psal ze ty moturky jsou totozne ze vsech aut co maj i nemaj masage ( nemam jak overit ) kazdopadne delal sem si to na superbu a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Na kolik vyjde ta jednotka? Hledal jsem a nenašel. Mě by se spíš zamlouvalo sehnat hnědý ventilovaný sedačky s masáží ze Superba a hodit je do O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 30. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Jednotka nova 3556 bez dph a slev Jinak co se tyce sedacek ze superba to netusim zda to vubec jde takhle udelat predek by mozna sel ale zadek nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 30. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 @rarach89 https://www.drive2.ru/l/571378535755677745/ vzal sis docela sousto do hlavy :D ze superba to bude stejnej model prace :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.