Fota_29 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Zdravím. Chtěl bych poprosit o radu. Koupil jsem si octavku ale teď mi nějak začaly blbnout starty. Když chci nastartovat tak jak otočím klíčem začnou cvakat relé a motor nenastartuju ani neotoci.pristrojovka se vynuluje. Myslel jsem si ze bude vybita baterka ale podle měření byla dobrá. Dal jsem ji teda ale na nabíječku pro jistotu. Když jsem jí namontovat zpět tak při otočení začaly cvakat snad všechny relé v autě ale motor stejně nenaskocil az na podruhé se to chytlo. Nevím co mám hledat. Nemáte někdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Na nějakém spoji je velký úbytek napětí. Zkontroloval bych svorky na baterce, kostřící kabel (z baterky na karosérii i z karosérie na motor). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzenda7 Vloženo 14. Květen 2022 Sdílet Vloženo 14. Květen 2022 Podle mě baterka v háji. Chce to udělat zátěžový test baterky, tohle je první krok co bych udělal. 70 % této poruchy je baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.