losllanos1 Vloženo 18. Březen 2022 Vloženo 18. Březen 2022 Neviem kam to mam dat ked tak nech to admin prosim presunie . Mam problem z nadrzkou ostrekovaca z nejakeho zvlasneho dovodu mi vyteka kvapalina uplne do dna ,asi tam bude niekde dira ale neviem ako sa tam mohla spravit . Nemate niekto dielensku prirucku aby som zistil ako sa k tomu dostat a nemusel rozobrat polovicku predku auta Dakujem Citovat
csabac Vloženo 18. Březen 2022 Vloženo 18. Březen 2022 Nebude lennhadicka zosunuta, ci nahlodana? Daj dole podbeh kolesa s uvidis ju tam. A mozes vyskusat s lokalizovat miesto uniku Citovat
touareg3 Vloženo 21. Březen 2022 Vloženo 21. Březen 2022 Obyčajne to zvykne tiecť okolo tesnenia čerpadla- gumový krúžok na nádržke. 1 Citovat
Nemfis Vloženo 21. Březen 2022 Vloženo 21. Březen 2022 (editace) Měl jsem teď podobný problém, nakonec jsem měl ulomený čurapajzlík na přichycení hadičky k ostřiku světel a vytejkalo mi to pres to. Hadičky maji pojistný kroužek a sami od sebe jen tak nespadnou. horší mi to přijde s čerpadlama, kdy jsou do nadržky jen nasunuté a drží jen díky prolisům v nádržce. Nechtěl se mi sundávat prední nárazník a tak jsem šel také cestou přes kolo a podběh. Editováno: 21. Březen 2022, autor: Nemfis 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.