losllanos1 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Neviem kam to mam dat ked tak nech to admin prosim presunie . Mam problem z nadrzkou ostrekovaca z nejakeho zvlasneho dovodu mi vyteka kvapalina uplne do dna ,asi tam bude niekde dira ale neviem ako sa tam mohla spravit . Nemate niekto dielensku prirucku aby som zistil ako sa k tomu dostat a nemusel rozobrat polovicku predku auta Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Nebude lennhadicka zosunuta, ci nahlodana? Daj dole podbeh kolesa s uvidis ju tam. A mozes vyskusat s lokalizovat miesto uniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Obyčajne to zvykne tiecť okolo tesnenia čerpadla- gumový krúžok na nádržke. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) Měl jsem teď podobný problém, nakonec jsem měl ulomený čurapajzlík na přichycení hadičky k ostřiku světel a vytejkalo mi to pres to. Hadičky maji pojistný kroužek a sami od sebe jen tak nespadnou. horší mi to přijde s čerpadlama, kdy jsou do nadržky jen nasunuté a drží jen díky prolisům v nádržce. Nechtěl se mi sundávat prední nárazník a tak jsem šel také cestou přes kolo a podběh. Editováno: 21. Březen 2022, autor: Nemfis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.