juliusbialas Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 (editace) Ahoj kluci , kouknetě prosím na korekce vstřikovačů přidávám foto , měřené za tepla díky motor 2.0 Tdi 110kw CKFC najeto 230tis Editováno: 20. Březen 2022, autor: juliusbialas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Myslím, že korekcie pri tejto generácii dieslov v O3 nieje úplne určujúci pre stav vstrekov. (k tomuto by som rád počul info od fundovaného človeka) Korekcie podľa informácii čo som prečítal na fórach, internete a od mechanikov môžu byť rozhádzane aj keď je už len horšia kompresia. Preto by som skôr pozoroval či má motor za studena za tepla normálny zvuk pri akcelerácii, decelerácii, či dobre štartuje, či má motor normalnu spotrebu alebo napr. či sa DPF vzhľadom na kilometre neplní príliš rýchlo a tým aj časté regenerácie. Podľa mňa sú tie korekcie OK. Ja na vymenených vstrekoch síce na motore CUPA mám 0,1 0,3 -0,15 -0,25 za tepla a aj to kolíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juliusbialas Vloženo 20. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Auto občas hůř startuje , přidám korekce za studena … Koukal jsem i do čerpadla jestli tam nejsou špony a nic 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Tie horšie štarty mávam aj ja na oboch RS Octaviach, nezlepšilo sa to nejak rapídne ani po výmene vstrekov za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juliusbialas Vloženo 20. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Druhá fotka korekci je za studena menší změna nic velkého 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.