Muertegh Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 Zdravím ... když bych chtěl vyměnit pásovinu u bezproblémově fungující mechaniky pásů? kolik by to mohlo stát třeba peněz v autorizovaném servisu .. třeba ROS v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 Mám obavu, že to nepůjde, asi pouze kus za kus. Kdysi dávno jsem byl na praxi ve fabrice, kde se pásy vyráběly tak nějakou představu mám a není jednoduché jen tak vyměnit samotný pás v mechanismu "navijáku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 mozes skusit pozriet. sice O2, ale pre predstavu. ak si dobre pamatam, nakoniec to daval sit do nejakej firmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.