Publikováno Listopad 21, 200618 r Zdravim, nedavno jsem si vsiml, ze je reflektor (sklo) uvnitr oroseny. Nevite, da se to nejak vysusit a pote nejak prejet silikonem aby se tam voda uz nedostavala ?
Listopad 21, 200618 r no neviem ako to vysušiť, pretože rozobrať svetlo a nasledne ho zlepiť do povodneho stavu je pekna . skus ho vybrať a okontroluj prečo a hlavne kadial sa ti tam dostala ta vlhkosť, pokial ho nemaš vpredu prasknute tak asi to bude zadnou krytkou, ale ako vravim, vyber, očisti zvonku a skontroluj tu zadnu krytku resp jej gumičku potom ho zapni a nechaj vyhriať s otvorenym zadnym krytom, snad sa to odpari ak to nebodaj ešte maš v zaruke tak nič nerieš a utekaj do servisu
Listopad 21, 200618 r vysušit bez rozebrání to jde stačí horko vzdušná pistole a s ní přejíždět po světlometu. Hlavně opatrně s nastavením teploty na pistole. Už jsem to tak dělal a bez problému.
Listopad 21, 200618 r Pokud to není extrémní, je rosení normální, dokonce se o tom zmiňuje i návod k autu.
Listopad 21, 200618 r Taky si myslim, ja mam fabku 4 mesice a mam je oroseny taky-obe dve ve vnitrnim dolnim rohu....
Listopad 21, 200618 r robi to hlavne v jesennych mesiacoch kefd je vela hmly a nizka oblacnost ale nemalo by to byt vela malo by to v priebehu dna zmiznut
Listopad 22, 200618 r Autor Zkusim to vysusit horkovzdusnou pistoli a pak najit kudy se tam ta voda dostava. Horsi je, ze k reflektorum (levy) je spatny pristup.
Listopad 22, 200618 r davkiller: Hod foto, jetli je to klasicke drobne oroseni bez velkych kapek, je to normalni, mivam to taky, kdyz mam treba omrzle svetlo a vyjde slunce a zacne na to svitit. Az se vyrovna teplota ve svetle a venku, rychle to zmizi. At neudelas tou pistoli vic skody nez uzitku.
Listopad 22, 200618 r ked to ma slen trochu staci ked ides autom a mas zapnute svetla a ono sa to vysusi.
Prosinec 10, 200717 r nafotim Ahoj, mam ten samy probem. Fabia RS pravý xenon... Mírně zespodu se mi rosí, všiml jsem si toho včera.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.