Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, nedavno jsem si vsiml, ze je reflektor (sklo) uvnitr oroseny. Nevite, da se to nejak vysusit a pote nejak prejet silikonem aby se tam voda uz nedostavala ?

no neviem ako to vysušiť, pretože rozobrať svetlo a nasledne ho zlepiť do povodneho stavu je pekna :prc: .

skus ho vybrať a okontroluj prečo a hlavne kadial sa ti tam dostala ta vlhkosť, pokial ho nemaš vpredu prasknute tak asi to bude zadnou krytkou, ale ako vravim, vyber, očisti zvonku a skontroluj tu zadnu krytku resp jej gumičku

potom ho zapni a nechaj vyhriať s otvorenym zadnym krytom, snad sa to odpari

ak to nebodaj ešte maš v zaruke tak nič nerieš a utekaj do servisu :)

vysušit bez rozebrání to jde stačí horko vzdušná pistole a s ní přejíždět po světlometu. Hlavně opatrně s nastavením teploty na pistole. Už jsem to tak dělal a bez problému.

Pokud to není extrémní, je rosení normální, dokonce se o tom zmiňuje i návod k autu.

Taky si myslim, ja mam fabku 4 mesice a mam je oroseny taky-obe dve ve vnitrnim dolnim rohu....

robi to hlavne v jesennych mesiacoch kefd je vela hmly a nizka oblacnost ale nemalo by to byt vela malo by to v priebehu dna zmiznut

• Autor

Zkusim to vysusit horkovzdusnou pistoli a pak najit kudy se tam ta voda dostava. Horsi je, ze k reflektorum (levy) je spatny pristup.

davkiller: Hod foto, jetli je to klasicke drobne oroseni bez velkych kapek, je to normalni, mivam to taky, kdyz mam treba omrzle svetlo a vyjde slunce a zacne na to svitit. Az se vyrovna teplota ve svetle a venku, rychle to zmizi.

At neudelas tou pistoli vic skody nez uzitku.

ked to ma slen trochu staci ked ides autom a mas zapnute svetla a ono sa to vysusi.

• Autor

nafotim

• 1 rok později...
nafotim

Ahoj, mam ten samy probem. Fabia RS pravý xenon... Mírně zespodu se mi rosí, všiml jsem si toho včera.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.