Jir.Kar. Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Dobrý den, potřebuji poradit. Jednou za měsíc nejde nastartovat auto. Úplně vybitá baterie. Baterie je nová. Opakuje se to už podruhé a nevím kde muže být problém. Celý měsíc startování v pořádku a pak najednou nejde nastartovat. Teď se mi to stalo podruhé. Nastartuji auto přes kabely a je klid. Nevíte někdo co to může dělat? Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 A co kdybys napsal, jaký máš motor? A pak se na foru porozhlédnul, zda se v odpovídající sekci něco podobného neřeší, namísto zakládání duplicitních témat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir.Kar. Vloženo 7. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Motor 1.6 tdi Vše jsem prošel a nikde se neřeší stejný nebo podobný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Pokaždé, když ti to nestartovalo, byla vybitá baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir.Kar. Vloženo 10. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2022 (editace) Ano a včera se mi to stalo znovu. Asi jsem už na to přišel. Připojil jsem kabely z druhého auta a než jsem zkusil nastartovat sama se spustila vrtule na dochlazení motoru. Nechápu proč? Venku dva stupně a auto stálo celou noc. Tož nebyl důvod, aby se spustila. Potom jsem ujel 25 km zastavil a vrtule se zase spustila. Trvalo to minimálně 10 minut. Což mi nepřijde v pořádku. Zatím jsem ji odpojil a uvidím jestli bude auto startovat. Možná čidlo teploty nebo jednotka, která to řídí to spouštění. Editováno: 10. Duben 2022, autor: Jir.Kar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2022 Sdílet Vloženo 10. Duben 2022 Tak to ovšem není problém se startováním. Napiš to sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.