Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máme týden nový Superb a při parkování se nezobrazuje kamera. Resp. jednou se zobrazila, od té doby nikoliv. Senzory pípají, ale neukáže se, jestli to patří k předním nebo zadním a v jakém místě je překážka. Na obrazovce prostě zůstane to, co tam bylo do chvíle parkování. Máte někdo prosím nápad, jak to zprovoznit? Chystám se do servisu, ale radši bych si poradila sama.

Mě se stalo něco podobného - při zařazení zpátečky jen černá obrazovka, pouze navigační čáry, boční kamery taká tma, je přední byla OK. Takže jsem vytáhl pojistku č.18 - Zpětná kamera, systém sledování okolí, chvilku jsem počkal a šoupnul ji zpátky. Od té doby se to již neopakovalo, ale kdyby, pořídím video a vyrazím do servisu.

• 3 roky později...
V 11. 4. 2022 na 12:46, LucieK napsal:

Máme týden nový Superb a při parkování se nezobrazuje kamera. Resp. jednou se zobrazila, od té doby nikoliv. Senzory pípají, ale neukáže se, jestli to patří k předním nebo zadním a v jakém místě je překážka. Na obrazovce prostě zůstane to, co tam bylo do chvíle parkování. Máte někdo prosím nápad, jak to zprovoznit? Chystám se do servisu, ale radši bych si poradila sama.

Dobrý den me se stalo to samé. Jake bylo řešení prosím? Moc dekuju 🙏

Měl jsem ten sámý problém, kdy zůstala jen černá obrazovka. V rámci reklamace v servisu u mě byla provedena vyměna nové řídící jednotky kamery.

O dva posty výše, s kamerou jsem si užil svoje - černý nebo rozpůlený obraz, nebo žádný, atd... Řešilo se to dost dlouho a nakonec pomohla výměna kabelu od ŘJ kamery (pod sedadlem spolujezdce) k MiB. Po výměně už kamera OK 👌 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.